Feci kaza: 2 ölü, 13 yaralı Feci kaza: 2 ölü, 13 yaralı
 Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin ilçe genelinde hatalı parklarla verdiği mücadele hız kesmeden sürdürülüyor. Park yasağı bulunan yerlere park edilen araçları çekici yardımıyla otoparka alan ekipler çalışmalarını gün boyu sürdürüyor. 
Çorlu`da şehir içi trafiğin düzenlenmesi ve yaşanan trafik problemlerinin giderilmesi adına çalışma yürüten Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, uygulamalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bir yandan trafik güvenliği adına denetim yapan ekipler, diğer yandan da şehir merkezindeki trafik akışının aksamaması adına hatalı olarak park edilen araçlarla mücadele eden trafik ekipleri park yasağı uygulanan yerlere park edilen araçları çekiciler yardımıyla otoparka alıyor.
Şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu da dikkate alan trafik ekipleri, hatalı olarak park edilen araçlara önce cezai işlem uyguluyor ardından da çekici yardımıyla otoparka götürüyor. Trafik yoğunluğunun yaşandığı yerlerin yanı sıra ekipler, park yasağı bulunan ara sokaklarda da denetim gerçekleştirerek yasaklara riayet etmeyen sürücülerin araçlarını otoparka çekiyor.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim