Kaza yapan otomobil ikiye ayrıldı Kaza yapan otomobil ikiye ayrıldı
  Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan ve 15 derslikli olarak planlanan binanın depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılması ve ardından Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek`in de katıldığı bir törenle temeli atılan 40 derslikli yeni okul binasının inşaatı hızla yükseliyor.
Yeni okul binasının bin metrekare kapalı alana sahip olacağını 40 derslik ve bin 200 öğrenci kapasiteli olarak planlandığını belirten Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Eyüp Öztürk, okul inşaatının sürdürüldüğünü söyledi.
Bir yandan okul inşaatı devam ederken diğer yandan da öğrenci kayıtlarının sürdürüldüğünü belirten Öztür, “Geçtiğimiz yıl 1 sınıf olarak açılan Anadolu Lisesi bölümünde şimdiden 4 sınıf oluşturuldu. Normal lise kısmında da 2 ya da 3 sınıf olacak. Bununla birlikte ora kısma da kayıtlar başladı. İmam Hatip Orta Okulu`na bu yıl sadece 5. sınıflara öğrenci alınıyor. Kayıtlar İmam Hatip Lisesi`nde gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar 100`ü aşkın öğrencinin İmam Hatip Ortaokuluna kaydı yapıldı. Orta kısımda başvuru yapan her öğrenci okula alınacak vatandaşlarımızdan hiç biri mağdur edilmeyecek” dedi.
Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Şanal ise hayırseverlerin yardımları de destekleri ile yapımına başlanan ve yine bu desteklerle tamamlanacak olan İmam Hatip Lisesi inşaatına yardımsever Çorlu halkından destek istediklerini söyledi.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim