İzmir'in yollarında, parklarında farklı bir değişim var bu aralar. İzmir Büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu çevre düzenlemesi sayesinde İzmir çiçek bahçesine döndü. Hemen hemen her kavşakta, her parkta karşımıza çıkan bu çalışmalar sayesinde İzmir'in güzelliğine güzellik katan Tüm belediye ekiplerine teşekkür ederiz. İzmir'imizi çiçekler içinde görmek herkes gibi bizleride çok sevindirdi. 
Yine temizlik için harıl harıl çalışıldığına şahit oldum. Yol kenarlarındaki demir korkuluklar bile sabunla sularla temizleniyor. Bir örnek vereyim Yaşar Üniversitesi Alsancak kampüsü önünden geçerken gördüm yaya yolundaki demirler çamur içindeydi. Ancak temizleme çalışmasından sonra o demirlerin aslında sarı renkli olduğunu anladım. 
Belediyenin özellikle insanların ruhunu okşayan bu tarz çevre düzenlemesi yapmaları çok hoş. Bu hizmetlerin devamını diliyoruz. 



izmir çiçek bahçesine dönüdü

Son günlerde ülkemizde ve dünyada yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzdü. Özellikle sosyal medyada yer alan canlı bomba haberleri sonrası adata evlere kapanır olduk. İzmir valisi sayın Mustafa Toprak bizzat kendisi açıklama yaptı ve İzmir'li hemşehrilerimiz güvenle evlerinden çıksınlar çok geniş çaplı tedbirler alıyoruz dedi. Evet bende buna şahit oldum gerçekten hemen her yerde ekipler kontroller yapıyorlar. Güvenliğimiz için bunların olması tabiiki çok güzel. Yalan yanlış haberlere itimat edip evden çıkmamazlık yapmayın ama yanınızdaki insanlara yada çevrenize karşı daha duyarlı olun. ters birşeyler hissetiğinizde hemen yetkililere haber verin. Herşeyi emniyet güçlerine bırakmak çok doğru değil. Vatandaş olarak bizimde görevlerimiz var dimi. Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın. Teröristlerede firsat vermesin. 

Benden bu haftalık bu kadar.