Foça'yı Festival Sevinci Sardı Foça'yı Festival Sevinci Sardı
Kendisine ‘Dana Hüseyin’ diye hitap edilmesinden memnun olduğunu her fırsatta dile getiren ve Foça’nın renkli simalarından olan ‘Dana’ lakaplı Hüseyin Ayvaz’ın Lütfiye Alp ile hayatını birleştirdiği düğün gecesi görülmeye değerdi.
42 yaşında ki Ayvaz’ın yakın arkadaşları tarafından düğün salonuna asılan “Hepimiz Bir Danayız – Her Zaman Yanındayız” yazılı dev pankart geceye damgasını vurdu. Hüseyin Ayvaz'a olan sevgilerini düğün salonuna astıkları sürpriz pankart ile ifade eden damadın yakın arkadaşları, düğün sırasında “Gelin bizim,dana bizim” diye sık sık tezahüratlarda bulundu.
DÜĞÜNLERE YENİ ADET GETİRDİ
Lütfiye Alp ile Hüseyin Ayvaz’ın hayatını birleştireceği nikahı Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, kıydı.Nikah Töreni de olağan dışı görüntülere sahne oldu. Nikah sırasında bir konuşma yapan Ayvaz, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, başta olmak üzere bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.Sonra da duygulanarak ağlamaya başladı. Düğüne katılanlar “Dana düğünlere yeni adet getirdi. Gelin ağlayacağına damat ağladı” dediler. Yerine oturtularak teskin edilen Hüseyin Ayvaz salonun tamamının ayakta alkışlarıyla “Evet” dedi.
DAVETLİLER SALONA SIĞMADI
Foça Belediye Başkanı ve eşi başta olmak üzere belediyenin neredeyse tüm çalışanları, Foça Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcularının tamamı, ilçe protokolünde yer alan pek çok isimle birlikte, konu komşu, dost akraba herkes düğüne akın edince salon misafirleri almadı. Sabah saatlerinde; uzun yıllar sonra kar yağan Foça’nın soğuk ve yağmurlu havasında dışarıda kalan bazı misafirler, buna rağmen düğün töreninin sonuna kadar ayrılmadılar.Nikahın tamamlanmasının ardından davetliler orkestranın çaldığı hareketli parçalarla kendilerinden geçercesine dans ettiler, oynadılar. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Arkadaşları gelinle damadı salondan alkışlar, tezahüratlar, “Dana Erdi Muradına, Biz Çıkalım Kerevitine”sözleri ve havai fişek gösterisiyle yeni hayatlarına uğurladılar.


Editör: TE Bilişim