Yolcu Treninde Korkutan Yangın Yolcu Treninde Korkutan Yangın
İzmir’in değişik ilçelerinin kent konseyi başkanlarının ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Ödemiş’in il olma isteği de görüşüldü.  İlk olarak Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Keskin, Genel Sekreter İrfan Gündüz ve Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu tarafından karşılanan konuklar, müzeyi gezerek incelemelerde bulundu. Burada öğle yemeği de yiyen birlik üyeleri daha sonra Ödemiş Belediye Başkanvekili Yaşar Tokalı’yı makamında ziyaret etti.

Tokalı, birlik üyelerine belediyenin devam eden projelerine ilişkin bilgi verdi. Burada gerçekleşen sohbetin ardından üyeler, birliğin aylık olağan toplantısı için Perşembe Pazarı Sosyal Tesisleri’ne hareket etti.

10 gündem maddesi ile gerçekleşen toplantıda birlik üyeleri Ödemiş Kent Konseyi’nin bir yıllık çalışmalarından oluşan sunumu izlediler. Daha sonra Ödemiş’in il olma talebi masaya yatırılarak diğer ilçelerin bu konudaki görüşleri ele alındı. Birlik içi iletişimin artırılması, birlik etkinliklerine katılım ve bir sonraki toplantının yeri toplantıda görüşülen diğer konular oldu. Toplantıya Ödemiş Belediye Başkanvekili Yaşar Tokalı ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Kızıler de katıldı. İzmir Kent Konseyleri Gençlik Meclisleri Birliği de aynı saatlerde Ödemiş Kent Konseyi hizmet binasında bir toplantı düzenledi.



Editör: TE Bilişim