Genç Öğretmenin Sır Ölümü Genç Öğretmenin Sır Ölümü
 . Kirazlılar, ‘en güzel Kiraz’ yarışmasında birbiriyle yarışırken, gece geç saatlere kadar Hüseyin Turan konseriyle coştu. Çemberli Efe lakaplı  Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, ‘Kiraz bizde ilk çıkmaz sonra çıkar ama en lezzetli kiraz iddia ediyorum ki, bizim yani Kiraz’ın kirazıdır” diyerek katılımcılara teşekkür ederken, MHP teşkilatı başkan Şengül’ü ilk festivalinde yalnız bırakmadı. 

MHP teşkilatlarıyla katıldı
Kiraz Belediyesi’nin yerel seçimlerde başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül tarafından ilki düzenlenen Kiraz Festivali, Kiraz’da hareketli saatlere sahne oldu. Festivale Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Başkan Yardımcıları, İlçe teşkilatları ve Belediye Başkan Adayları tam kadro hazır bulundu. 


En güzel kiraz seçildi
Kiraz’da yetişen başta kiraz olmak üzere tüm meyve ve sebzelerin yer aldığı stantları gezen MHP’li vekiller ve MHP teşkilatı yetiştiricilerin sorunları hakkında bilgi aldı. Hep birlikte Kiraz’ın en güzel kirazının seçildiği alana yönelen Tanrıkulu ve Vural, vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini kırmadı. Kiraz Belediyesi jürinin 1’inci seçtiği Kiraz yetiştiricisine çapa makinası, 2’nciye budama seti, 3’üncüye ilaçlama seti hediye edildi. Başkan Saliha Şengül, festivalde çocukları da unutmadı. Gün içerisinde Konak Belediye Başkan Adayı Adil Özyiğit ile birlikte çocuklara oyuncak dağıtan Şengül, festival standının yanında kurulan oyun alalında da çocuklara ücretsiz oyun oynatılmasını sağladı. 
İzmir’in Kiraz’ı var
Kiraz ilçesinin son derece önemli özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Çemberli Efe lakaplı Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, “Kiraz’a ilk defa gelen misafirlerimizin Kiraz’ın güzelliği karşısındaki şaşkınlığı iddialarımızda ne kadar haklı olduğumuzu ortaya çıkardı. Evet, Kiraz’da her şey var, İzmir’in Kiraz’ı 

Editör: TE Bilişim