Kiraz ilçesinde, bunalıma giren bir şahıs kendini astı Kiraz ilçesinde, bunalıma giren bir şahıs kendini astı
Afyonkarahisar bölge şampiyonasında 22 ilden okullar arasında 3. olmayı başaran Kiraz Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Afyonkarahisar’da düzenlenen 13-14 yaş grekoromen stil güreş müsabakalarına katılan Kiraz Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu, bu kategoride farklı sıkletlerde iki birincilik, bir üçüncülük ve üç beşincilik elde etti. İğdeli köyünden Şahin Dürgün 38 kiloda, Çayağzı Tekke köyünden İbrahim Biçken de 53 kiloda bölge birincisi oldu. İğdeli köyünden 35 kiloda mindere çıkan Kemal Sırımer üçüncü oldu.
Taşlıyatak köyünden 32 kiloda Kemal Çıracı, İğdeli köyünden 42 kiloda Yakup Kalender ve 47 kiloda Bayram Akyüz bölge beşincisi oldular. Afyonkarahisar’da bu derecelerle takım halinde üçüncü olan Kiraz Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu, İzmir ilini Türkiye Şampiyonası’nda temsil hakkı elde etti.
Kirazlı güreşçiler Adana, Sinop, Kırklareli’deki okullar arası bölge şampiyonalarında da İzmir’i temsil ettiler. Adana’daki bölge şampiyonasında Doğancılar köyünden 32 kiloda Cesur Aktaş bölge üçüncüsü oldu. Umurlu köyünden 47 kiloda Mutlu Nazilli ile Yeniköy’den 53 kiloda Ali Kuvvetli bölge beşincisi olmayı başardılar.
Sinop’ta yapılan bölge şampiyonasında Haliller köyünden 53 kiloda yarışan Barış Akyüz bölge üçüncüsü oldu. Kırklareli’nde yapılan bölge şampiyonasında Tumbullar köyünden 35 kiloda Taner Akçay ve Sırımlı köyünden 42 kiloda Birol Başol bölge beşincisi oldular.

Editör: TE Bilişim