Karabağlarda bıçaklı saldırı Karabağlarda bıçaklı saldırı
Edinilen bilgiye göre, İzmir’de Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, yapılan araştırmalar ve alınan ihbarlar sonucunda G.E. isimli şüphelinin evine baskın yaptı. O sırada evde bulunan Ç.G. isimli şüpheli, 3 bin 800 gram esrarla birlikte yakalandı.

Yakalanan şüpheli “uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin diğer adresi, İzmir’in Karabağlar ilçesi oldu. Alınan ihbar sonucu ulaşılan ikamette, 905 gram esrar, uyuşturucu madde ölçmede kullanıldığı anlaşılan hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda satışa hazır meşe tabir edilen esrar maddesi ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Baskın yapılan ev boş çıktı, olayla ilgilisi olduğu düşünülen firari şahısların peşine düşüldü.
Yine Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslar yönelik yaptığı çalışmalarda bir kişi yakalandı.

Şehir dışından İzmir’e uyuşturucu madde getirerek satış yaptığı belirlenen K.A. isimli şüpheli, Alsancak tren garında gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandı. Kendisine ait poşette, 820 gram esrar maddesi ile yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Editör: TE Bilişim