İzmir'de minibüs inşaat alanına devrildi İzmir'de minibüs inşaat alanına devrildi
 İzmir Ak Parti İl Başkan yardımcısı Nazmi Kalyoncu Karabağlar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Oldukça görkemli bir kalabalığın olduğu ortamda adaylığını açıklayan Kalyoncu'' Karabağlar'ı Ak Belediyecilikle yöneteceğiz dedi.

Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü Partililere kısa bir konuşma yaparak Nazmı Kalyoncuyu Tanıttı. Körükçü; Nazmi Kalyoncuyu tanımayanınız yoktur.

Her daim parti teşkilatlarımızın içinde olmuş, Konak İlçe Başkanlığı, İl Başkan Yardımcılığı, İl Genel Meclisi Gurup başkan vekilliği görevlerinde bulunmuş bir büyüğümüz bir abimizdir.  Bizlerinde Üstlenmiş olduğumuz görev icabı görüşlerine fikirlerine başvurduğumuz bir büyümüz olan Nazmi beyin Aday Adaylığının hayırlı olmasını diliyor sözü kendisine bırakıyorum'' dedi.



İlçe Başkanına teşekkür eden Nazmi Kalyoncu; Hepiniz hoşgeldiniz. Sizin Kararlılığınız hizmete susamışlığınız bana böylesine önemli bir göreve talip olmamda önemli unsur olmuştur. İlçe Başkanımızın da belirttiği gibi Parti teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış, Parti kuruluşunda görevde bulunmuş bir kardeşinizim.

49 yıldır İzmir'de yaşamakta ve 30 yıldır da Karabağlar'da yaşamaktayım. Karabağlar'ı çok iyi tanıyorum ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. İnşallah Karabağlar Ak Parti Belediyeciliğiyle tanıştıktan sonra çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Diğer aday arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.





Genel merkezimizin Takdiri ile hangi arkadaşımız aday olursa onun etrafında toplanacağımızı şimdiden belirtmek isterim. Bu güne kadar beni tanıyan herkes bilir ki ben makam mevki peşinde koşan biri değilim. Böylesine bir göreve talip olmak için taşın altına elimiz soktuk.

Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim'' dedi. Daha sonra müracaat formunu ilçe başkanına Takdim eden Nazmi Kalyoncu ilçe binasındaki diğer partililerle bir süre sohbet etti. 

Nazmi Kalyoncunun adaylık açıklaması yaptığı toplantıya Karabağlar eski ilçe Başkanı Sinan Demirci, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Uzun, İlçe yönetim kurulu üyesi SKM başkanı Bünyamin Demir,  yönetim kurulu üyesi Ahmet Demirci, Tünay Bingöl, Karabağlar Belediyesi Ak Parti Meclis üyeleri Hızır Seymenoğlu, M. Emin Aşkın, Fatma Jale Şenelmas, Necati Polat, Mehmet Çelik, Leyla Okyay ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 



                                             
                                                             NAZMİ KALYONCU KİMDİR


S01.01.1958 tarihinde Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. 6 yaşında ailece İzmir’e göç etti. İzmir İmam Hatip Lisesinden sonra Bursa İktisadi Ticari İlimler Akademisini 1980 de bitirdi.Okul yıllarında M.T.T.B bünyesinde aktif faaliyetlerde bulundu.Üniversite’de okur iken Sümerbank’ta memur olarak çalıştı.

Mezun olduktan sonra memuriyetten istifa ederek Mali Müşavir olarak çalışabileceği kendi ofisimi kurdu. 26 yıldır aynı işini sürdürmekte. 1995 yılında farklı düşüncedeki bir grup arkadaşla İzmir Grubu başlığı altında sivil bir insiyatif kurdular. Her ay bir düşünürün Konferans vermek üzere davet edildiği toplantıları 28 Şubat 1997 tarihine kadar sürdü.

Ayrıca,Gençlerin fikri ve kültürel yapılarını güçlendirmeye yönelik amacı kendine hedef seçen İlim Kültür Sanat Dayanışma Derneği’nin Başkanlığını yapmakta.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda üye/yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir. Önceden Siyasi bir partide fiilen görev yapmadığı halde Ak Parti İzmir İl teşkilatının kuruluşunda görev aldı. İl Başkan Yardımcısı olarak 2005 yılına kadar görev yaptı. Daha sonra Genel Merkezin talebi üzerine 2005 yılında Konak İlçe Başkanlığına atandı. 26 Şubat 2006 yılında yapılan 2.olağan kongre ile yeniden bu göreve seçildi. Halen Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı Görevini Yörütmektedir. 


Editör: TE Bilişim