Daha Temiz Karşıyaka için Çöpler Yer Altında Daha Temiz Karşıyaka için Çöpler Yer Altında
 Karşıyaka Belediyesi tarafından yaptırılan KSK 100. Yıl Meydanı 15 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın da katılacağı görkemli törenle hizmete açılacak. 
Karşıyaka Spor Kulübü’nün kentin olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Cevat Durak, “KSK markamız. Ancak, kentin bu kadar sahiplendiği, renklerini bu kente veren Kulübümüzün adı, bugüne kadar hiçbir yere verilmedi. Bu eksikliği, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yaptırdığımız muhteşem meydana vererek, Kulübümüze vefa borcumuzu ödemek istedik” dedi.
KSK ANITI
Zübeyde Hanım Mahallesi’nde eski pazaryerinin, yeni modern tesisine taşınmasıyla boşalan alanın düzenlenmesiyle kazanılan meydan Karşıyaka’nın 2. meydanı olma özelliğini taşıyor. 20 bin metrekarelik alanın en dikkat çekici yanı ise, 6 metre yüksekliğindeki KSK Anıtı oluyor. Anıt, Karşıyaka Spor Kulübü’ndeki branşları temsil eden figürlerden oluşuyor. Alanda ayrıca, anfi tiyatro, çayevi, oturma alanları, kaskatlı havuz ile yeşil alanlar bulunuyor. Karşıyaka’ya nefes alacak alanlar yaratma konusunda büyük bir mücadele sergilediklerini belirten Başkan Durak, “Bulduğumuz her alanı Karşıyaka’nın hizmetine açtık” diyerek, tüm hemşerilerini 15 Mart’taki açılış törenine davet etti.

Editör: TE Bilişim