Karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü Karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü
  2009 yılı yerel seçimlerine dikkat çeken Uğurlu, “2009’da Kemalpaşa’da yere düşen AK Parti bayrağını 30 Mart’ta yeniden kaldıracağız” dedi. 

AK Parti’nin İzmir’de gösterdiği en genç belediye başkan adaylarından biri olan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Her fırsatta Kemalpaşalılarla iç içe olan, ilçenin çehresini değiştirecek çağdaş projelerinden bahseden Uğurlu, “Kemalpaşa’nın bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü kalmamıştır. Kayıp yıllar AK Belediyecilik ile Kemalpaşa’da telafi edilecek. Kemalpaşalılar’ın artık boş vaatlere karnı tok. Hemşerilerim hizmetin, milletin partisine oyunu kullanacak” diye konuştu.

5 YIL DAHA KAYBEDEMEYİZ

AK Parti’nin kuruluş yıllarından bu yana partinin içerisinde olan Uğurlu, “Kemalpaşa’mızı düşünüyorsak bu seçimde tarafsız davranıp hizmetten yana oyumuzu kullanmalıyız. 5 yıldır İl Genel Meclisi üyeliğiyle özellikle belediyecilik anlamında deneyime sahibim. Kemalpaşa’mız 100 bin nüfuslu bir ilçe.

İlçemizin geleceğini düşünmek istiyorsak, bu zamana kadar neden hizmet gelmedi ilçemize diye düşünmek istiyorsak sandığa gittiğimizde 5 dakika tarafsız düşünebilmeliyiz. Kemalpaşa’mız maalesef kötü bir belediyecilik anlayışının elinde yıllarını heba etti. Bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu hataya düşmeyelim” dedi.

AK BELEDİYECİLİK İLE ÇAĞDAŞ KEMALPAŞA

Yerel yönetimlerin önemine dikkat çeken AK Partili Uğurlu, “Yerel yönetimlerin şehir ekonomisine katkı sunan, ticari hayatı canlandıran, yatırım yapan, risk alıp istihdam oluşturan esnaf kesimine her zaman yol gösteren, teşvik eden bir bakış açısı geliştirmesi gerekir.

Maalesef bu tabloyu Kemalpaşa’da göremiyoruz. Yerel yönetimlerin şehrin kültürel, sosyal kalkınması ve ekonomik kalkınmasında öncü rolü üstlenmesi gerekir. Belediyelerin var olma sebebi, ilçede yaşayan vatandaşlarının hayatını kolaylaştırıcı projelere imza atmaktır.

Ancak görüyoruz ki Kemalpaşa’da böyle bir yönetim anlayışı yok. İlçemizde insan odaklı siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı projelere imza atacağız. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insan var. Bu felsefeye bağlı kalarak, Kemalpaşa’yı çağdaş bir ilçe haline getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim