Nişanlısıyla Babasını Öldüren Sanığa Üç Kez Müebbet Talebi Nişanlısıyla Babasını Öldüren Sanığa Üç Kez Müebbet Talebi
 AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim turlarına aralıksız devam ediyor. “Kemalpaşa’ya gençlik ve aşkla hizmet için adayız” diyen 36 yaşındaki Uğurlu, Kemalpaşa’nın eski beldelerinden Ulucak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Uğurlu burada, “Kemalpaşa’ya hizmet gelsin diyorsanız sandıkta beş dakika olsun tarafsız düşünün, oyunuzu hizmete, kalkınmaya kullanın” diye konuştu. 


Kemalpaşa’yı karış karış gezerek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, önceki günde Kemalpaşa’nın eski beldelerinden Ulucak’ta temaslarda bulundu. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Uğurlu’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ulucak’ı bir baştan bir başa gezerek esnaf ziyaretinde bulunan Uğurlu, ardından semt pazarının da tamamını dolaşarak vatandaşlarla el sıkıştı, sohbet etti. Uğurlu’ya ziyaretleri sırasında AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve partililer eşlik etti.

KEMALPAŞA’YA HİZMET GELSİN DİYORSANIZ

Ulucak turunu tamamlayan Uğurlu, daha sonra semtte bir kahvehanede vatandaşların katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Kemalpaşalıların sandık başında beş dakika olsun tarafsız düşünüp ilçenin geleceği için oy kullanması gerektiğini söyleyen Uğurlu, “Bize 5 yıl oyunuzu ödünç verin” dedi.

Uğurlu konuşması sırasında şunları söyledi;

“Kemalpaşa’ya gençlikle ve aşkla hizmet için adayız. Kayıp yılları telafi etmek için adayız. Yerinde sayan yerel yönetime son vermek, ilçeyi marka haline dönüştürmek için adayız. Kemalpaşa’ya hizmet gelsin istiyorsak sandık başında beş dakika olsun tarafsız düşünmemiz gerekiyor. Kemalpaşalıların bu defa doğru seçimi yapacağından eminim.”

KEMALPAŞA İÇİN NE YAPTILAR?

Konuşmasına Kemalpaşa’daki mevcut yönetimi eleştirerek devam eden AK Partili Uğurlu, “Kemalpaşamızın mevcut belediye başkanı birlikte daha güçlüyüz diyor. Biz de diyoruz ki beş yıldır madem birlikteyiz, bu birliktelik neden kuvvet doğurmadı? Neden Kemalpaşa yerinde saydı?

İlçede taş üstüne taş koyamayanlar birlikte yönetimden bahsediyor. Size birlikteliği de kardeşliği de kalkınmayı da AK Belediyecilik öğretecek. Hiç merak etmeyin” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim