Recep Aktuğ, şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı Recep Aktuğ, şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı
Gaziemir Belediyesi Mart ayı 2. oturumunda, belediyenin Sarnıç Sosyal Tesislerinde bulunan iki adet kır düğün salonunun kira bedelleri belirlendi. Meclisten oybirliği ile geçen karara göre, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kır düğün salonlarını kiralayacak vatandaşlar 800 lira Cuma, Cumartesi, Pazar kiralayacaklar ise 1000 lira ödeyecek. Salonlarda kıyılacak nikâhın ücreti de 150 lira olarak belirlendi.
Meclis kararına göre açık hava düğün salonlarında dünya evine girecek belediye personeli, gazi engelli vatandaşlar ve onların birinci dereceden yakınları ile şehit ailelerine yüzde 50 indirim uygulanacak. 2 bin 500 metrekarelik 2 adet düğün salonun bulunduğu tesislerde gelin-damatların dinlenmeleri ve ihtiyaçlarını gidermeleri için bekleme salonu da yer alıyor. Mayıs ayında faaliyete geçecek ve rezervasyonların yapılmaya başlandığı salonlar, kır düğünü yapmayı tercih eden çiftlerin gözde mekanı haline gelecek.

Editör: TE Bilişim