Şehit evine ateş düştü Şehit evine ateş düştü
Kaza, Erzincan-Refahiye karayolunun 8. kilometresinde çevre yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, karayolları ekipleri tarafından asfalt yenileme çalışması yapılması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği bölgede tali yoldan Organize Sanayi Bölgesine gitmek isteyen Mesut Türk’ün (26) kullandığı 24 DY 281 plakalı motosiklet, Ardahan’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Doğan G. yönetimindeki 06 RGV 36 plakalı yolcu otobüsü ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti.

Mesut Türk'ün motosikleti kasksız kullandığı öğrenilirken, polis ve jandarma ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Mesut Türk’ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüs sürücüsü Doğan G. ise jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı.
Kazada hayatını kaybeden Mesut Türk’ün Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'nde özel bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Erzincan Haberleri


Editör: TE Bilişim