Biz başladık. Sizi bekliyoruz. Biz başladık. Sizi bekliyoruz.
Urla’dan konvoy halinde Çeşmealtı güzergahına giden Akgül ve tüm gönüldaşları araç konvoyu ile Urla sokaklarını gezdi. 

Çeşmealtı gece pazarı meydanında konuşma yapan Akgül, “Bugün burada toplanan tüm gönüldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Meydanımızda, toplama insan ya da parayla getirilmiş araçlar yok, burada yüreğiyle, şerefiyle, onuruyla gelen insanlar var. Bir kez daha anladık ki Urla doğruluğun, dürüstlüğün sağduyunun kalesidir. Bunun dışında olan bütün kaleler yıkılmıştır. Doğudan batıya, güneyden kuzeye, Lazıyla, Çerkeziyle, Arnavutuyla, Boşnağıyla, Kürdüyle ve Türküyle bu dünyanın tek bir lideri vardır, o da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürktür. Şimdi hep birlikte Kandil'e mesaj gönderelim” dedi. 

MHP’liler sık sık “Varlığım Türk varlığına armağan olsun”, “Ne mutlu Türküm diyene” sloganları attı. MHP İzmir MYK üyesi Şenol Bal da “ Ben Urla teşkilatıyla çok çalıştım. Bugün gördüklerimle çok duygulandım. Bundan 5 sene öncesinde yine aile sıcaklığı vardı evet ama ailenizi çok genişletmişsiniz sizlere helal olsun. Milliyetçi hareket partisi Urla’da zaten kazanmış bizlere de hayırlısı olsun demek düşer. Seni ve ekibini kutluyorum Akgül “ dedi.

Konuşmalardan sonra seçim bürosunu açan Şenol Bal, Hüseyin Akgül ve Çeşmealtı halkı “ Vallahi olacak billahi olacak MHP Urla’da iktidar olacak “ şeklinde slogan atarak yürüdüler. Seçim ofisinin kurdelası Şenol Bal, MHP Urla Belediye Başkan Adayı H.Hüseyin Akgül ve annesi, MHP Urla Belediye Meclis Üyesi Adayı remzi Taktakoğlu tarafından hep birlikte kesildi. 
Editör: TE Bilişim