FOÇA ' nın mahalle afet gönüllüleri halkı depreme karşı hazırlıyor FOÇA ' nın mahalle afet gönüllüleri halkı depreme karşı hazırlıyor
‘MHP Geleneksel 3.Foça Şenliği’ etkinlikleri kapsamında İzmir’in turistlik ilçesi Foça’nın sahillerinde yürüyen Mehter takımı özellikle yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Marşlar eşliğinde yürüyen mehter takımı, yürüyüş boyunca vatandaşlardan yoğun alkış aldı.
Mehter Takımı gösterisine Foça’nın küçük deniz sahilinden başladı. Reha Midilli caddesinden geçerek, Demokrasi meydanına gelen Mehter takımı burada birbirinden güzel eserleri icra ederek gösterileriyle izleyenleri mest etti. İlçede bulunan yerli ve yabancı turistler fotoğraf makinesi ve cep telefonları ile mehter gösterisini fotoğraflamak için birbiri ile yarıştı.

MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli, “MHP Foça İlçe Teşkilatı olarak her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz şenliklerimizin bu yıl 3.’sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür sosyal ve kültürel etkinlikler ilçe halkımızın bir araya gelip kaynaşmasına vesile olduğu gibi ilçemiz ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz. Bu anlamda şenliğimizin düzenlenmesinde katkı koyan MHP Foça İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Gençlik ve kadın kollarımıza,büyük bir coşkuyla şenliğimize katılan Foçalı hemşerilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Her geçen yıl çok daha renkli şenliklerle kıymetli Foça halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN, KONSER VERECEK

MHP Geleneksel 3.Foça Şenlikleri kapsamında İzmirli Taylan, Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan gibi ünlü sanatçıların ücretsiz olarak konser vereceği belirtildi.





Editör: TE Bilişim