İzmir'de Korkunç Cinayet !!! İzmir'de Korkunç Cinayet !!!
Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş. tarafından yenilenen anaokulunda düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanısıra, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız ile veliler katıldı. İlk diplomalarını Başkan Kocaoğlu’nun elinden alan miniklerin heyecanları gözlerden kaçmadı.

“Atatürkçü çocuklar yetişsin” Göreve geldiğinden bu yana eğitim yuvaları ile ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı, “Okullarımızda müşterek kullanım alanları başta olmak üzere bahçe, zemin düzenlemeleri, boya-badana gibi eksiklikleri gideriyoruz. Sadece bu sene 41 okul ile 61 ibadethanemizde bahçe düzenleme ve yenileme çalışması yaptık. Bizim insanımız, çocuklarımız, geleceğimizin eğitim gördüğü bu alanları iyileştirmek, güzelleştirmek bizim görevimiz” dedi.

İhtiyaçlara cevap vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Çocuklarımızın eğitimi için ne kadar güzel bir ortam hazırlarsak, kendimizi o kadar bahtiyar hissedeceğiz ve görevimizi yapmış olacağız. Eğitim yuvalarımızda Atatürkçü çocuklar yetişsin” şeklinde konuştu.Narlıdere Merkez Anaokulu Müdürü İrfan Zaman ise çocuklar için daha yaşanabilir bir dünya dilediğini söyledi. Zaman, “Çocuklarımızın ilk öğretim yaşantılarına daha büyük şevkle başlamalarını sağlayacak ortamı yarattıkları için hem onlar hem de velileri adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Törene katılanlar, daha sonra öğrencilerin hazırladığı Kafkas oyunu ile Anadolu Ateşi Dans Grubu’nun gösterisini büyük bir keyifle izledi. Miniklerin diplomalarını Başkan Kocaoğlu’nun elinden almalarından sonra, mezuniyet keplerini havaya fırlatmaları ise günün en güzel görüntüsüne sahne oldu. Katılımcılar, çocukların yıl boyunca yaptıklardan oluşan resim ve el işi sergisini de gezdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi
İZBETON A.Ş. tarafından gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları kapsamında, okulda yürüyüş yolları, sek sek alanı, satranç oyun alanı, uygulama parkı oluşturulurken korkuluklar da tamir edildi ve boyandı. Ayrıca okulun girişine mermer döşendi. Bahçede ise bir kamelya ve mini hayvanat bahçesi hazırlandı.




Editör: TE Bilişim