Gölcük Mahallesi göl kenarında hazırlanan alanda 08-09 Eylül tarihleri arasında yapılan yarışma iki gün sürdü. Yarışma; En Büyük Sazan Yakalama, En Büyük Yayın Yakalama ve En Çok İsrail Sazanı Yakalama olmak üzere üç kategoride düzenlendi. Bu yıl 480 gr ağırlığında tek yayını İsmail Öncel yakaladı.

En büyük sazan yakalama kategorisinde birinci Kerim Yudan (1960 gr), ikinci Şakir Kuzum (1455 gr), üçüncü Ahmet Keskin (1305 gr) oldu. En çok İsrail sazanı yakalama kategorisinde birinci Yavuz Girgin (111 adet), ikinci Ufuk Sönmez (110 adet) ve üçüncü İsmail Öncel (100 adet) oldu.

Dereceye girenlerin ödülleri yapılan törenle takdim edildi. Törene; Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, daire müdürleri ve yarışmacılar katıldı. Birincilere 750 TL, İkincilere 500 TL, Üçüncülere 250 TL ile plaket ve katılım belgesi verildi. Başkan Mahmut Badem; “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmada katılımcı sayısının artığı görmek bizleri mutlu etti. Dereceye girenleri kutluyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu yıl göldeki balık çeşitliliğinin artığını belirten jüri üyeleri, önümüzde yıl levrek kategorisinde de yarışma olabileceğini belirttiler.

Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük
Editör: TE Bilişim