İzmir'de Cinayet İzmir'de Cinayet
Perşembe Pazarı tesislerinin açılışı için dün akşam saat 18.00'den itibaren alanı doldurmaya başlayan Ödemişliler, ilerleyen saatlerde adeta bir fuar açılışı kalabalığı oluşturdu. Belediye, açılışa katılanlara lokma, çam fıstıklı şerbet ve şamişi baklavası ikram etti. Palyaçolar da çocukların yüz, el ve kollarını boyadı.

5 BİN KİŞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ
5 bini geçen vatandaş akşam saatlerinde Perşembe Pazarı'nı tıklım tıklım doldururken, neredeyse adım atacak yer kalmadı.
Belediye tarafından Perşembe Pazarı'nda eski karakol alanına yaptırılan 112 Acil Servis ambulans binasının açılışı da bu törende gerçekleştirildi. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Perşembe Pazarı açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bundan 2 yıl önce kamulaştırıldığımız yaklaşık 10 bin metre kare alan üzerinde bu pazarı yaptık. Kent merkezimizde bulunan Salı Pazarı gibi bir yerin hizmet ve sosyal aktivitelerden uzak kalan mahallerimize kazandırılması kapsamında başlattığımız çalışmaların, bugün nihayet sonuna gelip açılışını yapıyoruz. Gündüz tarlada, bahçede çalışan ve akşam yorgunluğunu atmak isteyen buradaki vatandaşlarımızın da artık gideceği bir yer var. Bu hizmeti ayağına getirerek, gidecek bir yerinin olmasını sağladık. Halkımıza hediye ettik. Güle güle kullansınlar, mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun."

Projeyi hiç bir ücret almadan hazırlayan hemşehrisi Derya Aguday'a teşekkür eden Başkan Keskin, Aguday yurt dışında bulunduğu için teşekkür plaketini annesine takdim etti. Plaket töreninin ardından Ödemişli muhtarlar adına Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı Ruhi Evcimen, Bekir Keskin’e bir buket çiçek verdi. Konuşmaların ardından Perşembe Pazarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Başkan Keskin vatandaşlarla sohbet etti. Ardından havai fişek gösterileri ile devam eden etkinlikler, Ödemişli yerel orkestraların sundukları konser ve eğlence ile, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Perşembe Pazarı'nda, itfaiye ve zabıta birimi, muhtarlık binası, kafeterya, voleybol ve basketbol sahaları, 76 kapalı ve 50 adet de açık pazaryeri bulunuyor.


Editör: TE Bilişim