Karabağlar'da Özlem Tekin Rüzgarı Karabağlar'da Özlem Tekin Rüzgarı
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yüksel Çakmur, Konak Belediyesi eski başkanı Ahmet Sarışın, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve çok sayıda partili, Karabağlar Belediyesi Meclis üyeleri ve çalışanlarının katıldığı törende, duygusal anlar yaşandı. Karabağlar Belediyesi Başkanı Sıtkı Kürüm’ün “Yol arkadaşım" dediği Demir’e vedası yürekleri dağladı. Kürüm, “Gençlik yıllarımızdan bu yana hep yan yana, omuz omuza olduk. Kardeşimi, canımı, yol arkadaşımı kaybettim. Dün bu saatlerde ‘Beni yalnız bırakmama’ sözü vermişti. Çok erken aramızdan ayrıldı, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun” dedi.

İzmir Milletvekili Susam, 36 yıl önce Demir’le yaşamlarının kesiştiğini, yaşamında hep kararlı, inandığını sonuna kadar savunan, uzlaşmacı bir insan olduğunu söyledi.
Ani ölümü ile herkesi yasa boğan Şemsettin Demir’in bugüne kadar önemli görevlerde bulunduğunu belirten CHP Karabağlar İlçe Başkanı Manduz ise, “Karabağlar’a 3 yıl hizmet etti, acımız büyük. Mekanı cennet olsun” dedi.

Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Savaş Akıncı ise, 3 yıldır birlikte çalıştıkları değerli çalışma arkadaşlarını yitirmenin acısını yaşadıklarını söyledi. Demir, Mevlana Mahallesi’nde ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Editör: TE Bilişim