Yeni bir hükümet, yeni bir senaryo, gelişen teknolojinin

 küreselleşen bilişim dünyası.

Son darbe nasıl olacak? Senaryolar nasıl hazırlanacak? Kim kimi yok edecek.

İşte tüm bu soruların cevabı çok net, GERİDE BIRAKTIĞIMIZ GEÇMİŞİN KLASİK TANK VE ASKERİ DARBELERİN YERİNİ KÜRESELLEŞEN TEKNOLOJİK, POSMODERN, TWEET ER, YOUTUBE, FACEBOOK vb. gibi darbe silahlarına bırakmıştır.

İşte halkın iradesini yok sayan bu teknolojik silahlar SON DARBE olarak tarihi kayıtlara geçti.

Türk Milletinin iradesiyle iktidar olan AK Parti hükümeti son dönemde SON DARBE girişimine uğradı.

AK Parti hükümetini istemeyen karanlık güçler. Yerel Seçimleri bir REFARANDUM olarak nitelendirdi. Sonuç olarak ta bu, ya bir yıkım ( DARBE ) ya da bir zafer olacaktı.

Ve tabi ki halk, iradeyi hedef alan darbeyi yine kendi iradesiyle bertaraf ederek ve en önemlisi son sözün kendisinin söyleyeceğini gösterdi.

Seçim sonrası %45.6’lik bir payı oluşturan MİLLİ İRADE, yapılan hakaretlere ve küçümsemelere cevap olarak ise sahip olduğu bu iradesini mahcup etmeyip, dimdik tutarak  mütevaziliğini ve hoşgörülüğünü koruyup aslında sadece sessizliğiyle bile büyük yankılar uyandıra bileceğini gösterdi.

SON DARBE diye nitelendirilen büyük kumpası, DÜNYA BASINI ise ERKEN BİR REFERANDUM olarak nitelendirildi. Aslında büyük patronlar, sen olmazsan o, o olmazsa diğeri bir hükümet yani koalisyon bir Türkiye peşindeydiler. Türk halkı geçmişindeki karanlıklara geri dönme niyetinde değildi, olmadı hiçbir zamanda olmayacak evet Türk milleti geçmişinden anlamlı bir ders çıkardığını gösterdi.

Yeni Türkiye İslam coğrafyasına ve en önemlisi orta doğuya hayırlı olsun.