Yüksek atlamada dünya üçüncülüğüne uzandı Yüksek atlamada dünya üçüncülüğüne uzandı
Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz Salı günü psikolojik sorunları nedeniyle Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan 36 yaşındaki B.A., bugün öğlen saatlerinde hastane müşaade altında tutulduğu 3. kattaki koridorun penceresinden kendi atarak ölmek istedi.

Olay yerine gelen uzman doktorlar ilk müdahalesini yaptıktan sonra, intihar girişiminde bulunan B.A.’yı 112 acil Servis personeli ile Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Olayla ilgili olarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaparken, hastane yönetimi şahsın psikolojik sorunları nedeniyle hastaneye getirildiği bir gün boyunca da gerekli tedavisinin yapıldığı bildirildi.

Hastanenin 3. katındaki koridor penceresinden kendini aşağıya bırakan şahsın hayatı tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde sürdürüldüğü öğrenildi.

Olay ile ilgili olarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğün'e bağlı ekipler soruşturmayı sürdürürken, şahsın bekar ve ailesiyle birlikte yaşadığı, bir süreden bu yana psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim