CHP Çeşme Kongresinden Sürpriz Çıkmadı CHP Çeşme Kongresinden Sürpriz Çıkmadı
TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, biletleri büyük oranda tükenen ve büyük ilgi görmesi beklenen konsere tüm sanatseverleri davet ederken ünlü tenorlar, gecede opera aryalarının yanı sıra yöresel türküler de seslendirecek. 
Dünyanın çeşitli ülkelerinde başarılar kazanmış tenorlar, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.30’da sahne alacak. Şef Tulio Gagliardo’nun yöneteceği orkestra eşliğinde gerçekleşecek ‘Türkiye’nin Tenorları’ isimli konserde yüz yıllardır tüm dünyada büyük bir keyifle dinlenen popüler opera aryaları, napoliten şarkılar seslendirilecek.
BİLET FİYATLARI 13 LİRA İLE 29 LİRA…
Çeşme Belediyesi ve TÜLOV için özel olarak verilecek konsere genç kuşak tenorların yanı sıra Erol Uras da katılacak. Yöresel türkülere de yer verilecek konserin fiyatları 13 lira ile 29 lira olan biletleri ise Biletix’den temin edilebilecek.
ASLAN: ÇOK ÖZEL BİR GECE OLACAK…
TÜLOV Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, “ Her biri ayrı hayran kitlesine sahip tenorlarımızın konseriyle birlikte iki haftada iki muhteşem organizasyon gerçekleştirmiş olacağız. Tenorlarımız repertavurlarında hem klasik hem modern pek çok parçaya yer vereceği için çok özel bir gece olacak. Sanatseverler acele etmeli aksi halde biletlerin büyük bölümü tükendi” dedi.
Editör: TE Bilişim