9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismar 9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna cinsel istismar
 Yörük’ü Pancar meydanında kalabalık bir grup karşılarken, halk Yörük’e büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Mahalle esnaflarını ziyaret eden CHP’li aday, tek tek selamlaşarak sohbet etti.

Ufuk Yörük’e Belediye Başkanı İsmail Uygur ve CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar da eşlik etti. Yörük, Pancar ziyaretinde bir de müjdeli haber verdi. İmar sorunu olan ve yapılaşması düzensiz olan Pancar’ın imar sorununun en kısa zamanda çözüleceğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu konu üzerinde durduğunu kaydetti. 

PANCAR’DAKİ İMAR SORUNLARI KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK

Tüm esnafları tek tek dolaşarak desteklerini isteyen Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, gördüğü ilgiden dolayı son derece memnun kaldı. Pancar halkı ve esnafı ile sohbet eden tecrübeli siyasetçi, sorunlarının çözümü noktasında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Pancar halkının en büyük taleplerinden birinin imar konusu olduğunu sözlerine ekleyen Yörük, “Pancar’daki imar sorunu ile ilgili olarak gerek Torbalı Belediyesi’nde, gerekse de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içinde bu sorunu da çözüme kavuşturup, Pancar halkımızın en büyük sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız” şeklinde konuştu.

UFUK YÖRÜK, “İZBAN, PANCAR’A DEĞER KATACAK”

İZBAN çalışmalarının da sona erdiğinde Pancar’ın önemli bir ölçüde değer kazanacağını ifade eden Ufuk Yörük, çalışmalar hakkında Pancar halkına bilgi verdi.

Çalışmaların takipçisi olduklarını ifade eden Yörük, hızlı tren ile kentin ulaşım kanallarının büyük ölçüde rahatlayacağını, İZBAN çalışmalarının ilçemiz için önemli nimet olduğunu söyledi. Ufuk Yörük, Pancar halkının da sorun ve taleplerini dinleyerek, önümüzdeki süreçte bu sorunları hep birlikte çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim