Birgün gazetesi yazarı Demircioğlu son yolculuğuna uğurlandı Birgün gazetesi yazarı Demircioğlu son yolculuğuna uğurlandı
 Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun da izlediği konser, Aşık Veysel’in kendi ağzından hayat hikayesini anlattığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Şef Ahu Özcan yönetimindeki koro konserde büyük ozanın 11 türküsünü seslendirdi. Koronun seslendirdiği türkülere eşlik eden izleyiciler keyifli anlar yaşadılar. Amatörlerden oluşan koro üyeleri konser sonunda ayakta alkışlandı.



Konsere gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren şef Özcan, her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu başta olmak üzere konserin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, büyük ozan Aşık Veysel’in türküleriyle doyumsuz bir gece yaşadıklarını ifade ederek koro şefi Ahu Özcan ile koristlere ve saz ekibine çiçek sundu.
Konser sonunda Suna Eren, sanatsal ve kültürel faaliyetlere önem veren Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek, Kültür Merkezi'nde sergilenmek üzere bir tablosunu hediye etti.



Editör: TE Bilişim