4 araç birbirine girdi:11 yaralı 4 araç birbirine girdi:11 yaralı
 Olay, Tekkeköy ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki Ş.D. adlı kız çocuğu, akrabası olan 2 yıllık evli 1 çocuk babası E.D.'nin (27) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek durumu ailesine bildirdi. Şikayet üzerine Tekkeköy Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan E.D., yaklaşık 3,5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderildi.E.D., hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında ifade veren E.D., kendini savunarak suçlamaları kabul etmedi. E.D., " Hiç bir şekilde Ş.D.'ye cinsel istismarda bulunmadım. Ş.D.'nin iddiası bana iftira niteliğindedir. Suçsuzum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.
 Duruşmada ifade veren Ş.D., E.D.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürerek şikayetçi oldu. E.D.'nin avukatı Hasan Ecevit Gürünlü ise küçük kızın hayatın olağan akışına uymayan soyut iddialarından başka delil olmadığını savunarak, tahliyesini talep etti. 
Savcı toplanan deliler doğrultusunda mütalaasını açıklayarak, sanık E.D.'nin atılı suçu işlediğine dair her türlü şüpheden uzak, mahkumiyetini gerektiren delil elde edilemediğinden beraatını ve tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti E.D.'nin tutuksuz olarak yargılanması için tahliyesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Editör: TE Bilişim