Dünya Çocukları Piknikte Dünya Çocukları Piknikte
Kortej yürüyüşüyle başlayacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Festival Alanı’ndaki ‘Koyu Kırmızı’ isimli dramanın sahnelenmesi ve havai fişek gösterisiyle zirveye ulaşacak. 

Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yılı Gaziemir’de belediyenin düzenlediği bir dizi etkinlikle kutlanacak.
Gaziemir’deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşüyle başlayacak. Eski Belediye Hizmet binası önünde başlayacak kortej yürüyüşü Türkan Saylan Caddesi’nden Festival Alanı’na ulaşacak.
Alanda, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından Andımız okunacak. Daha sonra Ege Üniversitesi Halk dansları Topluluğu, Cumhuriyet’in kuruluşunu canlandırdıkları ‘Koyu Kırmızı’ isimli danslı tiyatroyu sahneleyecek. Gaziemir’deki Cumhuriyet coşkusu havai fişek gösterisiyle zirveye ulaşacak.
GAZİEMİR CUMHURİYET COŞKUSUNA ORTAK OLACAK
Gaziemir’deki kutlamaların ardından vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin birlikteliğiyle düzenlenecek kutlamalara katılacak.
Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak fener alayı yürüyüşüne Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile birlikte katılacak Gaziemirliler, Cumhuriyet coşkusuna ortak olacak.
Gündoğdu Meydanı’ndaki Burcu Güneş ve Gaziemir Belediyesi’nin katkılarıyla Edip Akbayram’ın sahne alacağı kutlamalarda Cumhuriyet Bayramı coşkusu zirveye ulaşacak.
Cumhuriyet Bayramı’nın her zamankinden daha coşkulu kutlanacağını söyleyen Başkan Şenol, “Tüm vatandaşlarımızı bayraklarıyla, meşaleleriyle alanlarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamaya davet ediyorum” dedi.




Editör: TE Bilişim