Gaziemir'de geleneksel sergi Gaziemir'de geleneksel sergi
Bir sünnet düğünündeki tüm detayların düşünüldüğü geceye eşiyle birlikte katılan Başkan Şenol, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirdiklerini söyledi. 
Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleninde 125 çocuk ve ailesi, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülen bir organizasyon sayesinde mutlu ve unutulmayacak bir gün yaşadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Şifa Üniversitesi Hastaneleri ve Umut Tur’un destek verdiği şölende bir sünnet düğününde olması gereken tüm hazırlık ve etkinlikler yerine getirildi.
Sünnet operasyonları daha önce hastanede yapılan miniklerin gönüllerince bir gün geçirdikleri şölen, mevlid-i şerif okunmasıyla başladı. Sihirbaz ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra, adlarını Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla duyuran Grup Dir’in sahne performansıyla coşan minikler, zeybek oynadı, Gangnam Style dansıyla kendinden geçti.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un, Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı olan eşi Birsen Şenol ile birlikte katıldığı geceye, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve yönetim kurulu üyeleri ile il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çekilen minikler, Başkan Şenol ve eşi Birsen Şenol ile birlikte de objektiflere poz verdi. Sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalarla fark yarattıklarını söyleyen Başkan Şenol, “Doğumdan ölüme her yaştan ve her kesimden insanımızın hayatına dokunacak projeleri geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim