13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ı da ziyaret eden Sait, saldırı sonucu yakılan binalarda müze kuracaklarını açıklayarak, Karşıyaka ve Çiğli ilçe teşkilatlarının da ‘Gazi’ ünvanını aldığını belirterek, müzede yanan Atatürk portresinin de sergileneceğini söyledi.
Vekil Sait, “Saldırı sonucu yakılan AK Parti Çiğli ve Karşıyaka ilçe teşkilatları ‘Gazi’ unvanı aldı, buralarda yapılacak müzeler, demokrasimizin uğradığı saldırıyı zihinlere taşıyacak. Müzede, yangında yanan Atatürk portresi de sergilenecek” dedi.
AK Parti Çiğli ve Karşıyaka ilçe binalarında, olayın hatırlanması ve demokrasimizin uğradığı saldırının zihinlere taşınması için küçük müze odaları yapılacağını, yangında yanan eşyaların burada sergileneceğini kaydeden Vekil Sait, “Sergilenecek eşyalar arasında yakılarak kapkara hale getirilen Atatürk portesi de olduğunu söyleyen Sait, kendilerini Atatürkçü diye lanse eden bazı sahte Atatürkçülerin neler yaptıklarını gelecek nesillere hatırlatmak için önemli bir çalışma olacak” şeklinde bilgi verdi.
Faillerin yakalanmasının kendilerini rahatlattığını dile getiren Vekil Sait, CHP’li siyasileri eleştirdi. Sait, “Ancak CHP’li bazı meclis üyelerinin attığı yangını destekleyici tweet’ler ve ilçe binalarımız yanarken bazı grupların alkış tutması, onların zihniyetini açıkça ortaya koyuyor. Tek sevincimiz can kaybının olmamasıdır, bir daha böyle çirkin olayların yaşanmamasını diliyoruz” temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilişim