Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, “Sezon ortasında baş antrenörlüğe gelen Hakan Demir hocamızla yeni sezonda da devam edeceğiz. Gerek kulüp yönetimi olarak bizler gerekse camiamız Hakan Demir hocamızdan son derece memnunuz. Gelecek sezonda önemli başarıları birlikte yaşayacağız” dedi.
BEKO Basketbol Ligi’nin renkli takımlarından Aliağa PETKİM, 2013-2014 sezonunda da yoluna Hakan Demir ile devam etme kararı aldı. Zor bir sezon geçiren Aliağa PETKİM’e lig ortasında gelerek, takımı düşme potasından uzak tutmayı başaran ve Aliağa’da taraftarın ve camianın sevgisini kazanan Deneyimli hoca, yönetimin tam desteğinin ardından yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı.
Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, BEKO liginde yeni sezonda başarılı olacak bir takım oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirterek,şunları söyledi: 
“BEKO ligine heyecan katan, seyircisiyle, kentiyle dinamik bir takımız. 2013-2014 sezonunda yine Play Off hedefiyle mücadele edeceğiz. Yeni sezonu şimdiden planlıyoruz. Hocamız Hakan Demir’in tecrübesine ve vizyonuna güveniyoruz. Hocamızla birlikte Aliağa’ya Beko liginde başarılar yaşatmak istiyoruz”

Editör: TE Bilişim