Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun perdesi bugün Altay-Eyüpspor karşılaşmasıyla açılacak. Yeni sezonda 100. yılını kutlamaya hazırlanan Altay, Atatürk Stadı'nda bugün saat 18.00'de Eyüpspor'u misafir edecek. Karşılaşmayı Sinan Cem İyihuylu yönetecek. Altay'da sakatlıkları süren kaleci Ramazan Kurşunlu, Metin Yüksel, Erdal Güneş'in yanı sıra geçen sezondan 6 maç cezası bulunan Şehmus Özer, siyah beyazıl formayı giymeyecek. Yoğun tedavi uygulanan Adem Sarı ile Gurur Yazar'ın maça yetişebileceği açıklandı. Geçen sezon Eyüpspor'la iki 90 dakikayı da berabere bitiren Altay'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, "Siyah beyazlı kulüp için çok önemli, bir o kadar anlamlı bir sezona giriyoruz. Bu yüzden taraftarımızın desteğiyle Eyüp'ü yenerek 100. yıla moralli başlamak" diye konuştu.
Kapalı 10 TL
2. Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Altay'da bilet fiyatları da belli oldu.
Açık ve kale arkasının açılmayacağı Atatürk Stadı'nda kapalı tribün bileti 10 liradan satılacak. Grupta günün diğer maçında saat 16.00'da Bozüyük ve Körfez kozlarını paylaşacak.
Editör: TE Bilişim