Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor
 UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanşında yarın Beşiktaş'ın konuğu olacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, mücadelenin zorlu geçeceğini söyledi. 
İspanyol ekibin teknik direktörü Simeone, Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan ile birlikte Fiyapı İnönü Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Simeone, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'in Milan'ı 3-0 yendiği maça dikkati çekerek, ilk maçta kendi sahalarında elde ettikleri 3-1'lik skora güvenmediklerini ifade etti. Arsenal'in Milan karşısında aldığı 3-0'lık sonucun, rövanş maçlarının zorluğunu ortaya koyduğunu ifade eden Arjantinli Simeone, "İlk maçı 3-0 kazanmış olsaydık bile ikinci maçın zor olacağını
biliyorduk. İlk karşılaşmanın sonucu önemli değil. Dışarıda oynanan maçlar zor olur" diye konuştu. 
Futbolcusu Arda Turan'ın sakatlık sonrası durumuyla ilgili bilgi veren Simeone, "Arda fizik olarak iyi durumda" dedi. 

ARDA TURAN: "TEKRAR ÜLKEMDE OLMAKTAN MUTLUYUM"
Atletico Madrid takımında forma giyen Türk futbolcu Arda Turan ise turu geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Arda, tekrar Türkiye'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Burada bu şekilde olmak onur verici. Ama Atletico Madrid'de mutluyum. Mutluluğum her halimden belli oluyor. Yarın kazanırsak ve turu geçersek gerçekten Madrid'e mutlu dönmüş olacağız" dedi. 
Yıldız futbolcu, "Takım arkadaşlarına Beşiktaş ile ilgili tüyo verdin mi?" sorusunu, "Beşiktaş taraftarının büyüklüğünden her zaman bahsettim. İspanya'daki röportajlarda bunu söyledim. Ancak biz büyük oyunculardan kurulu bir takımız. Yetenekli oyuncularımız var. Atmosferin zorlu olacağının farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ne kadar önemli oyuncular olduğumuzu yarın göstermek istiyoruz" diye cevapladı. 
Arda, eski takımı Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçla ilgili soruları da yanıtladı. Dualarının ve kalbinin eski takımı Galatasaray ile birlikte olduğunu vurgulayan Arda, "Onlara başarılar diliyorum. Ancak ben şu anda tamamıyla kendi işime konsantre olmuş durumdayım. Tek düşündüğüm şey yarınki maçımız ve ondan sonra oynayacağımız lig mücadelesi. Umarım onlar için hayırlı olur" diye konuştu. 
Arda, yaşadığı sakatlık konusunda da "İyi durumdayım, kendimi iyi hissediyorum. Bir sorun yok" dedi.

ATLETİCO MADRİD HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Diğer yandan İspanyol ekip, basın toplantısının ardından maçın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma ve topla çalışmaların ardından taktik ağırlıklı bir idman yaptı.


Editör: TE Bilişim