5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı 5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı
Çamlıcasaporu’u evinde konuk eden, Esra ve Dusa Cosmina’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan mavi beyazlı kızlar, şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor’un kendi evinde Karadeniz Ereğlispor’a 3-2’lik skorla yenilmesiyle puanını 45’e çıkararak ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Konak Belediyespor kadın futbol takımı Pazar günü Lüleburgazspor ile oynadıktan sonra gelecek hafta Pazar günü Gürsel Aksel stadında Ankara Fomget Gençlik ile oynayacak ve şampiyonluk kupasını bu karşılaşmada alacak. Ardından UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.

“AYNI BAŞARIYI AVRUPA ŞAMPİYON LİGİNDE DE GÖSTERECEKLER”
Konak Belediyesi kadın futbol takımı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Avrupa Şampiyonlar liginde Türkiye’yi temsil edecek. Sadece futbolda değil, basketbol, hentbol ve voleybol takımlarının da ardı ardına şampiyonluklar kazandığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, tüm amatör spor branşlarının yanında olduğunu belirterek, futbolcuların Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Başkan Tartan, “ Birinci ligde baştan sona başarılı bir oyun sergileyen, kendi sahasında ve deplasmanda başarılı sonuçlar alan kadın futbol takımımız, aynı başarıyı Avrupa Şampiyon liginde de gösterecek” dedi.
Editör: TE Bilişim