Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
Geçtiğimiz sezon sağ çizgide gösterdikleri başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Uğur Arslan Kuru ve Emre İşçiler, başarılarının sırlarının birbirlerini tanımadan geçtiğini ifade ettiler. 8 Temmuz’da yeni teknik direktörleri Hüsnü Özkara ile çalışmalara başladıklarını hatırlatan ikili, “Antrenman tempomuz gayet iyi gidiyor. Hocamızdan son derece memnunuz. Bizimle evlatlarıymışız gibi ilgileniyor. Ligin başlamasına daha 1.5, 2 ay var. Bu süre içerisinde hem takım hem de bireysel olarak daha iyi konuma gelmek için çalışacağız” dediler.
Bu sezon yükseldikleri 2. Lig’de hedeflerinin en azından ilk 5 içerisinde yer alarak play off oynamak olduğunu kaydeden Uğur Arslan Kuru ve Emre İşçiler, şunları söyledi: “Hedefimiz yine Aydınspor ile lig atlamak. Şampiyon olan kadroyu zaten koruduk. Transfer olarak gelen ağabeylerimiz ve arkadaşlarımız da kısa sürede takıma adapte oldu. Geçen sezonki arkadaşlık ortamı bu yıl da sürüyor. Aydınspor’u sezon sonunda iyi yerlere getirmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl ki şampiyonlukta Aydınlılara yaşattığımız sevinç hala aklımızda. Bu sezon da onları sevindirmek istiyoruz”
EMRE 7 GOLÜN ÜZERİNE ÇIKMAK İSTİYOR
Geçtiğimiz sezon ligde 7 gol kaydettiğini hatırlatan Emre İşçiler, bu sezon bu gol sayısının üzerine çıkmak istediğin ifade etti. Uğur’da asist sayısını artırmak istediğini ekledi.

Editör: TE Bilişim