Karşıyaka’da Devir Teslim Coşkusu Karşıyaka’da Devir Teslim Coşkusu

Erdoğan Mısır'da yaşanan darbeyle ilgili konuşurken "Olayların arkasında İsrail var bununla ilgili belgeler elimizde" derken, Mısır'a yardımlar konusunda Batı'ya meydan okuyan Suudi Arabistan'ı da sert bir dille eleştirdi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bizi şiddete sevk etmek için tuzak kuranlar, tahrik edenler, provokasyonlara başvuranlar her zaman oldu. Bizi ezmek, yok etmek, silmek için kendilerine gerekçe, bahane arayanlar oldu. Hiçbirine bu gerekçeyi vermedik. Silah ve şiddet, davasının haklılığından kuşku duyanların yöntemidir. Silah ve şiddet arkasına halk desteğini almayanların yöntemidir. Biz davamızın haklılığına, halkımızın hissiyatına güvendik ve gayrimeşru yollara hiç bir zaman tevessül etmedik” dedi. 

Başbakan Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılarak bir konuşma yaptı. İç ve dış gelişmeleri değerlendirdiği konuşmasında Erdoğan, AK Parti’nin sırtını statükoya dayamadığını belirterek, “AK Parti gücünü, yetkisini, mevcudiyetini, sırrını belli güç odaklarından, belli çevrelerden devşirmiş bir parti değildir" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim