Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
 Basketbol' un Jose Mourinho'su olarak adlandırılan,sayısız başarılara imza atan Zeljko Obradovic, yeni sezonda Fenerbahçe Ülker'in kurtarıcısı olacak. Kötü giden 2012-2013 sezonunun ardından ,Fenerbahçe Ülker, dünyaca ünlü antrenör Obradovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan başarılı hoca, "Başkan Aziz Yıldırım’a, böyle bir transferi gerçekleştirdiği ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takıma başantrenör olmamı sağladığı için teşekkür ediyorum. Burası benim evim olacak" dedi.

Fenerbahçe Ülker’in yeni başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da taraftarların önünde düzenlenen bir törenle, kendisini 2 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe A.Ş. Yönetim Kurul Başkanı Aziz Yıldırım, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy, Asbaşkan Ömer Temelli, Kulüp CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özokur ile çok sayıda taraftarın hazır bulunduğu törende imzayı atan Zeljko Obradovic, "Başkan Aziz Yıldırım’a, böyle bir transferi gerçekleştirdiği ve Fenerbahçe Ülker gibi bir takıma başantrenör olmamı sağladığı için teşekkür ediyorum. Burası benim evim olacak" diye konuştu.




Editör: TE Bilişim