Bayraklı Towers'da Kavuklar ve Miray İnşaat imzası var Bayraklı Towers'da Kavuklar ve Miray İnşaat imzası var
İzmir'de 50 milyon dolarlık yatırımla Bayraklı Tower projesini hayata geçiren Kavuklar Grubu, gayrimenkul sektöründe oldukça iddialı. Otomotiv ve akaryakıt sektörünün ardından son 5 yıldır gayrimenkul projelerine ağırlık veren Kavuklar, 5 yıl içinde bu sektörde 5 kat büyümeyi hedefliyor. Bu yıl Temmuz ayında inşaatına başlanan Bayraklı Tower Projesi Kavuklar Grubu ile Miray inşaat ortaklığı ile gerçekleştiriliyor. Bina 9 büyüklüğünde 2.5 dakika sürecek depreme dayanıklı bir şekilde yükseliyor. 2012 yılı sonunda tamamlanacak olan 27 katlı ve 100 metre yüksekliğindeki Bayraklı Tower da 88 metrekare ile 987 metrekare arasında 171 ofis bulunurken, 82 ofisin satışı yapıldı. Ofislerin metrekaresi 2-3 bin dolar aralığında satışa sunulurken, proje tamamlandığında da bin kişiye de istihdam sağlayacak.



KENT YENİLEMESİ
"İzmir'e Böylesi Yakışır" sloganı ile pazarlamasını gerçekleştirdikleri Bayraklı Tower projesinin İzmir'in ticari sembolü olacağını ifade eden Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, gayrimenkul sektöründe İzmir'e yakışan eserler kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti. 2005 yılında aldıkları kararla gayrimenkul sektörüne yatırıma başladıklarını ve 5 yıl içinde bu alanda 5 kat büyümeyi amaçladıklarını açıklayan Kavuk, "3 yılda 300 milyon dolarlık yatırım yapacağız. EVKA-3'teki rezidans projesini kısa sürede hayata geçireceğiz. Altındağ'da da binin üzerinde konut inşa ederek kent yenilemesi yapacağız. Bugüne dek İzmir ve Malatya'da 200 bin metrekarelik projeyi tamamladık. Türkiye'yi uluslararası ölçekte temsil eden ilk İzmirli gayrimenkul geliştirme firması olmayı istiyoruz. Bayraklı Tower'ın da İzmir'in gelecekteki ticari sembolü olacağına inanıyoruz" dedi. 



Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk ise Bayraklı Tower inşaatına Temmuz ayında başladıklarını belirterek, bugüne kadar ofislerin yüzde 50'den fazlasının şatışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Projelerini 1994'ten beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Miray İnşaat'ın ortaklığıyla hayata geçirdiklerini açıklayan Kavuk, "Ticaretin yeni merkezi Bayraklı Ankara Caddesi'nde yapılan Bayraklı Tower gerek inşaat aşamasında gerekse bina iç donanımında kullanılan üstün teknoloji ile İzmir'in en akıllı binası olacak. İnşaatımızı 2012 yılı sonunda tamamlayacağız. Projeyi İzmir'in ihtiyaçlarını dikkate alarak planladık. Bayraklı Tower, bina sakinlerinin zamanı daha etkin kullanabilmeleri için home ofis konseptiyle tasarlandı. Çalışma ve yaşam alanlarını birleştiren Bayraklı Tower'da, bina sakinleri alışveriş, yeme içme, spor ve eğlence gibi günlük ihtiyaçlarını aynı mekanda karşılayabilecekler. Projede toplam 171 ofis yer alacak. 82 ofis ise şimdiden satıldı" diye konuştu.



10 DAKİKADA ALDIK
Proje ortaklarından Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç ise 4 yıl önce 10 dakikalık bir sürede karar verip aldıkları arsa üzerinde birçok proje denemesi yaptıklarını ancak şu anki projenin kendilerini çok heyecanlandırdığını kaydetti. "İzmir'e Böylesi Yakışır" sloganı ile projeyi hayata geçirdiklerini açıklayan İnaç, Miray İnşaat olarak 5 yıl içinde 200 milyon dolarlık toplam 120 bin metrekarelik alan üzerinde gayrimenkul projesini hayata geçirmek istediklerini kaydetti


Rakamlarla Bayraklı Tower Projesi
* Projenin inşaatına Temmuz 2011'de başlandı.
* 2012 yılının sonunda inşaatın tamamlanacak.
* Toplam 171 ofis yer alıyor.
* Ofislerin 82 tanesi şimdiden satıldı.
* Projenin yatırım değeri 50 milyon dolar.
* Yüksekliği 100 metreyi aşıyor. 
* Bina, 27 katlı.
* 9 şiddetindeki depreme 2.5 dakika dayanıklı.
* 88 metrekare ile 987 metrekare arasında ofisler var.
* Ofislerin metrekaresi 2-3 bin dolardan satılacak.
* Bayraklı Tower 1000 kişiye de istihdam sağlayacak.

Bayraklı Tower Ofis Fiyatları

Alanları 88 m2 ile987 m2 arasında değişen 9 farklı ofis tipinin bulunduğu baryaklı towers'da konutların m2 satış fiyatları ( 2000 $ )2 bin dolardan başlıyor.

Bayraklı Tower Reklamı



Diğer İzmir Emlak Haberleri
Editör: TE Bilişim