Bayraklı Tower İzmir projesi Ofisleri ve fiyatları Bayraklı Tower İzmir projesi Ofisleri ve fiyatları
İZMİR BÖYLE BİR BAŞYAPITI HAK EDİYORDU...
Asırlar boyu önemli bir ticaret şehri oldu İzmir. Her medeniyet İzmir’in yarınlarına yeni bir miras bıraktı ve gördük ki İzmir’in
iş hayatında daha çağdaş, yenilikçi çizgilere ihtiyacı vardı. Bu harika eser için kollarımızı sıvadık. Heyecanımızı uzmanlığımızla buluşturduk ve hep birlikte, keyifle başardık!
Bu başarının önemi çok büyük! Çünkü bin yıllar evvel İzmir’in kurulduğu Bayraklı’da, şimdi yeni bir İzmir kuruluyor adeta!
İzmir iş hayatının merkezinde, tüm ticaret yollarının kesiştiği Ankara Caddesi’nde yeni bir başarı hikâyesi yükseliyor.
İzmir’in İpek Yolu, hak ettiği prestije kavuşuyor.

MEDENİYETLERİN GÖZDESİ, GÜZEL İZMİR...



İZMİRLİ OLMANIN AYRICALIĞI...


Miray İnşaat olarak, 1994 yılından itibaren antrepo, sanayi tesisleri, ticari ofisler, hastane ve konut inşaatlarının yanı sıra pek çok projenin altyapı ve üstyapı çözümlerinin yapımını gerçekleştirdik. İnşaat sektöründeki son 5 yıllık çalışmalarımızla toplam 420.000 m2 ’lik yapısal alanı hayata geçirdik. Kendi bünyemizde yürüttüğümüz projelerin yanı sıra Türkiye’nin en büyük firmalarının inşaat projelerinde de ortak çalışmalar yürüterek pek çok başarıya imza attık.
Bugünlerdeyse ülke ekonomisindeki payını her geçen gün büyüten İzmir’in iş yaşamına yepyeni bir soluk katmak için Kavuklar ile yaptığımız işbirliğiyle İzmirlilere hayran kalacakları bir yapıyı sunmanın heyecanı içindeyiz.
Güvenli, sağlıklı, güçlü yapılar felsefesini benimseyerek ilerlediğimiz bu yolda bizim için farklı bir noktada duran Bayraklı Tower projesinin İzmir’in yeni simgesi olacağına inanıyoruz. Mimarisinden, kullanılan tasarım teknolojisine, yeni İzmir’in ticaret kalbi konumundan üstün hizmet ayrıcalıklarına kadar sıradışı bir iş merkezi olan Bayraklı Tower, İzmir’de iş dünyası için beklentilerin de üzerinde bir değişim başlatacak.
Bayraklı Tower’ın İzmirlileri dünya standartlarına kavuşturacak ilk proje olduğunu buradan müjdelerken sizleri bu ayrıcalığı yaşamaya davet ediyorum.

Haydar İnaç
Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı


İZMİR BİZİM İÇİN BİR TUTKUDUR…


Şirketimizin Onursal Başkanı Mehmet Kavuk tarafından 1960 yılında Malatya’da kurulan Kavuklar’ın bugün İzmir merkezli bir kuruluş
olmasında Türkiye’nin incisi İzmir’in ihtişamının, cömertliğinin ve kucaklayıcılığının etkisi çok büyük…
Malatya’da önce kereste ticareti ve akaryakıt istasyonu işletmeciliğiyle başlayan ticaret hayatımız otomotiv yedek parça ve lastik satışıyla devam etti. Bu dönemde bir iş ziyareti için geldiğimiz İzmir’den vazgeçemedik. 1977’de gerçekleştirdiğimiz ilk akaryakıt istasyonu
yatırımımızın ardından İzmir ikinci memleketimiz oldu adeta. Kısa sürede büyük yol aldık. İzmir perakende akaryakıt pazarındaki liderliğimiz, dünya markalarının temsilciliğini yürüttüğümüz ve satın almalarla daha da büyüyen otomotiv satış ağımız, dev sigorta kuruluşlarını temsil ettiğimiz acentelerimiz; kısacası tüm yeni yatırımlarımız büyümede bize sürekli cesaret verdi.
Malatya, Manisa, İstanbul ve İzmir’deki beton-prefabrik tesis yatırımlarımızın ardından gayrimenkul geliştirme vizyonuyla 2005 yılında inşaat sektörüne de adım attık. İzmir ve Malatya’da gerçekleştirdiğimiz 200.000 m2’ lik projelerin ardından, toplam büyüklüğü 400.000 m2
’ye ulaşan yeni projelerimizi 2013’ün ilk çeyreğinde teslim etmeye hazırlanıyoruz. Teknolojiyi modern yapı çözümleriyle buluşturmak için imza attığımız projelerimizle İzmir’i tüm Türkiye’de başarıyla temsil edeceğimize inancımız tam. Gelecek 5 yıl boyunca yatırımlarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğimizi açıklamanın heyecanını gururla taşıyoruz.
Şimdi İzmir’e yakışır güzellikte planladığımız, gözbebeğimiz Bayraklı Tower’ı sizlerle tanıştırma vakti geldiği için büyük mutluluk duyuyoruz.
Yarım asrı aşan deneyimimizin gücüyle hayata geçirdiğimiz, yeni İzmir’in yeni simgesi Bayraklı Tower’da size de bir yer ayırdık. İzmir iş dünyasının nabzını tutacak Bayraklı Tower’da sizlerin çözüm ortağı olmaktan gurur duyacağız.

Abdullah Kavuk
Kavuklar Yönetim Kurulu Başkanı

İZMİR EN İYİSİNİ HAK EDİYORDU...

Ege Bölgesi’nde iş dünyasının kalbinin attığı yerdir İzmir. Asırlardan beri taşıdığı ticaret kenti kimliğini, ülkedeki en büyük ikinci limanıyla, Kemeraltı’ndaki hareketliliğiyle hep güçlü tutmuş, uluslararası fuarlarıyla da dünyanın ilgisini çekmeyi her zaman başarmıştır. Bana göre
İzmir, yüzlerce yıllık ticaret geçmişiyle iş dünyasında çok daha saygın bir konumu hak ediyor.
Bu şehrin herkesin kalbinde ayrı yeri olduğuna inanıyorum. Nice insana yaşama sevinci, nice sanatçıya ilham verdi İzmir. Bizi de kendisiyle birlikte büyüten bu cömert şehre bir borcumuz olduğunu düşündük. Üzerimize düşeni gerçekleştirmek; İzmir’e, iş dünyasına yaraşır yeni
bir çehre yaratmak için kolları sıvadık. Bu yoldaki ilk adımımız Bayraklı Tower...
Yeni İzmir’in yeni yüzü olmaya aday bu cesur yatırımımız, İzmir ile birlikte bölgedeki iş çevrelerini de modern bir iş merkeziyle buluşturuyor. Dünyanın en büyük şehirlerindeki en modern örneklerle rekabet edecek teknolojik altyapıya sahip bu proje, aynı zamanda iş yaşamının standartlarını da yükseltecek. İzmir’in hatta Türkiye’nin en akıllı iş merkezi Bayraklı Tower’da teknolojinin sunabileceği tüm konfor parmağınızın ucunda olacak.
Bayraklı Tower, merkezi konumuyla, son teknolojiyle donatılmış farklı büyüklükteki ofisleriyle, hayatınızı kolaylaştıracak concierge hizmetleriyle, fitness merkezi ve sunduğu diğer ayrıcalıklarla iş dünyasındaki beklentilerinizi yeniden tanımlayacak. İzmir’in eşsiz güzelliğini 360 derece seyretme imkânı sunan Roof Top Bar’ında günü noktalamaksa keyifle beklenen bir ritüel halini alacak.
Bir İzmirli olarak İzmirlilere böyle bir hizmet sunabilmenin gururunu yaşarken İzmir’de değişimin başladığı bu yerden, Bayraklı Tower’dan; yeni İzmir hayalinin gerçekleşmeye başladığını görmekten mutluluk duyuyorum.

Metehan Kavuk
Kavuklar Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı

İzmir’in gelişen bölgesi Bornova ve Liman alanında yer alan Bayraklı Tower, Ankara Caddesi’nin nirengi noktası olacak şekilde tasarlandı. Bina kütlelerinin yol sınırından geri çekilmesiyle oluşturulan öndeki meydan caddede önemli bir buluşma ve bekleme noktası olmaya aday. Mevcut kamusal mekân alanını, akılcı bir tasarımla iki katına çıkaran teras ve
food court ise hem ofis çalışanlarına hem de tüm İzmirlilere huzurlu ve sıradışı bir açık hava mekânı yaratıyor. Yapay eğimli yüzeyleriyle dinamik bir topografyaya sahip bu alanın üstünden yükselen ofis bloğuysa farklı mimari dokusu ve formuyla tüm bölgede bir cazibe noktası olmak üzere tasarlandı.
Rasyonel plan şemasının sunduğu esnek planlama imkânlarıyla farklı büyüklükte pek çok ofis birimi 24 katlı bu kulede kendine yer bulabiliyor.
Bağımsız klima düzenine sahip ofislerin içinde yer alan mutfak birimi ve banyoları, çalışanların kendilerine ait özgün çalışma düzenini kurmalarına yardımcı oluyor. 290 araçlık otoparkı, spor salonu, ortak toplantı ve seminer odaları ve terasta yer alan barıyla Bayraklı Tower sadece bu bölgede değil İzmir’de de ev ofis standartlarının çıtasını yukarı taşıyor.






BAYRAKLI TOWERSTAN FARK YARATAN ÖZELLİKLER
• 100 metre yükseklikte 24 kat + 3 kat bodrum
• 2003 m2  açık, 987 m2  brüt kapalı alanlı   toplam 3000 m2  yeme - içme alanı
• Toplam 16.914 m2  kullanımlı 3 kat bodrum
• Tüm spor aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz fitness alanı, lounge, pilates & yoga salonu, sauna & buhar banyosu
• Toplantı odaları & seminer salonu
• 700 m2  Roof Top Bar
• 3000 m2  alan içerisinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş ve buluşma merkezi
• Banka ATM’leri
• 300 araçlık otopark
• OGS ile araç giriş sistemi
• Otopark alanlarında karbonmonoksit gaz dedektörü ve uyarı sistemi
• Merkezi sesli yangın ihbar ve uyarı sistemi
• Depreme maksimum dayanıklı, güneş kırıcılı, panel profil uygulamalı cam cephe sistemi
• %100 yedekli jeneratör
• Profesyonel bina yönetimi
• Resepsiyonda kartlı ve parmak izli geçiş sistemi
• Brüt 3,80 m tavan yüksekliği
• Her katta brüt 1030 m2 , net 701 m2 kullanım alanı
• Özel sistemle donatılmış ofis giriş kapıları
• Tavan boyunda özel giriş kapıları
• Tüm bina ve bağımsız bölüm girişlerinin izlenebileceği IP bazlı özel kamera güvenlik sistemi
• 84 - 1030 m2  kadar farklı büyüklüklerde home - office seçenekleri
• Her bağımsız bölümde kitchenette ve tuvalet
• VRF pay ölçerli ısıtma ve soğutma sistemi
• Özel dekorasyonlu açık bağımsız bölümler
• Her ofiste Akıllı Otomasyon Sistemi (ısı - elektrik - perde kontrolü -medya-kapı sistemlerinin ve güncel aidat ve enerji  
tüketim bilgilerinin anlık olarak iPad - iPhone - Blackberry - Android ve Explorer ile uzaktan izlenebilmesi ve kontrolü)

Concierge Hizmeti
Taksi çağırma, araba yıkama, valet parking, her türlü teknik servis ve temizlik hizmetleri...
Sipariş ve Rezervasyon
Yeme - içme alanında rezervasyon ve yemek siparişi, toplantı odaları rezervasyonu, sıcak
soğuk içecek siparişleri, kırtasiye ihtiyaçları, market ihtiyaçları ve su siparişleriniz…
Bilgilendirme
Acil telefon bilgileri, haberler, nöbetçi eczaneler, restoran bilgileri, etkinlik takvimi, ulaşım bilgileri, hava durumu ve bilgilendirme mesajları…
Fatura Hizmetleri
Aidat ve faturaları anlık takip etme imkânı...

     

İZMİR’İN İŞ HAYATINDAN BEKLENTİLERİ YÜKSELİYOR...



İLK İZLENİM ÖNEMLİDİR

Bayraklı Tower’da ayrıcalıklar resepsiyon alanında başlıyor. Konuklar randevularını beklerken adeta lüks bir otel konforuyla karşılanıyor.



BAYRAKLI TOWER'DA AJANDANIZIN SİZDEN ÖNDE GİTMESİNE İZİN VERMEYİN...

21. yüzyılın ofis hayatı zorlu... “Deadline”lara sadık kalmak için en önemli
gereklilik: Esneklik. Bayraklı Tower, iş hayatına hem konfor hem de esneklik
kazandıran ev-ofis konseptinin çağdaş yorumunu İzmir iş hayatına kazandırıyor.




BAYRAKLI TOWER'DA ÖZEL RESEPSİYON ALANI, KURUMSAL KİMLİĞİNİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLACAK...

Ziyaretçileriniz ana girişten ofisinize ulaşınca onları kendi özel resepsiyon alanınızda karşılayabilirsiniz. En yoğun günde bile temponuza ayak uydurmaktan büyük zevk alacaklar.



BAYRAKLI TOWER'DA PROFESYONELLER HARİKALAR DİYARINDA...

Penceresinden şehri izleyebildiğiniz harika bir atmosfer... İhtiyaçlarınıza göre
şekillendirebileceğiniz ofis alanları tüm personelin motivasyonunu zirveye,
verimliliği en üst düzeye taşıyacak.



BAYRAKLI TOWER'DA ÇALIŞMA ALANINIZI BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRELİM...

Her detayı işlevsel, her çizgisiyle şık bir ofise sahip olacaksınız. Dekorasyon çözümlerimiz arasından yapacağınız seçimlerle hayal ettiğiniz mekâna kavuşacaksınız.



BAYRAKLI TOWER'DA CONCIERGE HİZMETLERİ PARMAKLARINIZIN UCUNDA...

• Tek sözünüzle otomobiliniz pırıl pırıl.
• Temizlik ya da teknik servis görevlileri istediğiniz anda ofisinizde.
• Siz isteyin, taksinizi kapıda hazır bekletelim.
• Otomobiliniz, vale hizmetimizle emin ellerde.
• Ofis malzemeleri ve kırtasiye siparişlerinizi verin, satın alındı bilin.
• Yeme - içme alanında yeriniz rezerve edildi, sizi bekliyor.
• Yemek siparişlerinizi verin, gerisini bize bırakın.
• Rezerve edilen toplantı odaları konuklarınızı ağırlamaya hazır.
• Nöbetçi eczane, önemli telefonlar, şehirdeki etkinlikler konusunda size detaylı bilgi verelim.
• Hava ve yol durumuyla ilgili güncel bilgiler elinizin altında.
• Aidatınızı ve enerji tüketiminize dair tüm detayları bize sorabilirsiniz.
•  Harcadığın Kadar Öde maliyet yönetim sistemiyle giderlerinizi minimum düzeyde tutuyoruz

BAYRAKLI TOWER'DA BEŞ YILDIZLI HİZMETLERLE KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ...

Akıllı Otomasyon konseptinin teknolojinin en gelişmiş imkânlarıyla sunulduğu Bayraklı Tower’da ofisiniz benzersiz bir sistemle donatıldı.
Sistemi dilerseniz uzaktan kumandanın düğmelerini, dilerseniz akıllı telefonunuzun tuşlarını kullanarak yönetebilirsiniz. Isıyı ihtiyacınıza göre ayarlayabilir, enerjiyi verimli kullanabilirsiniz. Aydınlatma tercihleri de parmaklarınızın ucunda: Loş ışıklar, tamamen karanlık ya da her detaya hâkim olmak için pırıl pırıl aydınlık...
Akıllı Otomasyon Sistemi ağıyla medya kontrolleri, iklimlendirme, aydınlatma çözümlerinin yanı sıra bilgi servisleri ve concierge ayrıcalıklarından faydalanırsınız.



BAYRAKLI TOWER'DA ÖNEMLİ KARARLAR ALMAK İÇİN HER ŞEY HAZIR...

Bayraklı Tower’da çeşitli büyüklüklerde dört toplantı salonu hizmetinizde.
Böylece tercihlerinizi katılımcıların sayısı ya da gündemin yoğunluğuna göre yapabilirsiniz. Ortak kullanım alanları arasında yer alan toplantı salonları son teknoloji iletişim altyapısıyla donatılmıştır. Farklı büyüklüklerde, birleştirilebilir
şekilde tasarlanmış üç adet toplantı salonumuz ve 106 kişilik seminer salonumuz sizlere hizmet vermesi için tasarlanmıştır. Toplantı salonlarının kiralanmasından elde edilecek gelir Bayraklı Tower’ın genel giderlerinden düşülecektir



BAYRAKLI TOWER'DA TÜM İHTİYAÇLARINIZ BİR ASANSÖR MESAFESİNDE...

Kuaför, eczane, ATM, lostra salonu, süpermarket, hatta teknoloji marketi!
Çarşı katında iş hayatının yoğun bir gününde bile günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceksiniz.



BAYRAKLI TOWER'DA UNUTULMAZ LEZZET MOLALARI...

Açlığınızı yatıştırmak ya da içinizdeki gurmeyi ödüllendirmek için harika önerilerimiz var. Food court alanımızda damak tadınıza hitap edecek türlü seçenek her an elinizin altında. Kahveseverleri de unutmadık, en taze çekirdeklerden yapılan mis gibi bir fincan kahve günün her anında yanınızda.



İŞ HAYATININ NABZI BURADA BAYRAKLI TOWER'DA YÜKSELİYOR...

Daha fazla egzersiz, daha fazla eğlence! Ortak kullanım alanları arasında yer alan sağlıklı yaşam kulübü kendinizi yenileyebileceğiniz harika fırsatlar sunuyor. Faydalanma koşulları ve ayrıntılı bilgi için satış ofisimizle iletişime geçebilirsiniz.



BAYRAKLI TOWER'DA GÖZÜNÜZ YÜKSEKLERDEYSE SİZİ ROOF’A BEKLİYORUZ...


Koşuşturmacadan sıyrılarak hayata yukarıdan bakın. İzmir bütün cömertliğiyle ayaklarınızın altına seriliyor. Dünya mutfağından iddialı restoranlar gurmeleri ağırlarken şehrin ışıkları her gece keyfinize göz kırpıyor olacak.



BAYRAKLI TOWER İŞ ORTAKLARI / PROJECT TEAM

• Mal Sahibi / Proprietor: Kavuklar A.Ş. / Miray İnşaat
• Müteahhit / Constructor: Kavuklar A.Ş.
• Mimari Proje / Architectural Project: Kreatif Mimarlık
• İç Mimari Proje / İnterior Architectural Project: Kreatif Mimarlık
• Statik Proje / Structural Project: Barma Mühendislik
• Mekanik Proje / Mechanical Project: Öge Mühendislik
• Elektrik Proje / Electrical Project: RLC Elektrik
• Peyzaj / Landscape Project: Kreatif Mimarlık
• Cephe Danışmanı / Facade Consultant: AXIS Facade Consulting
• Yapı Denetim / Construction Inspector: Alaş Yapı Denetim
• Tesis Yönetim Danışmanlığı / Building Management Consultant: YKS Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri
• Akıllı Bina Kurulum Danışmanı / Smart Building İnstallation Consultant: Control4, USA
• Altyapı Danışmanı / Infrastructure Consultant: Doç. Dr. Gürkan Özden - Dokuz Eylül Üniv. İnşaat Müh. Böl. Geoteknik Anabilim Dalı
• Zemin Etüdü / Ground Survey: RTS Teoteknik

Kaynak : BAYRAKLI TOWER

BAYRAKLI TOWER İLETİŞİM 

Ankara Caddesi No:85 Bayraklı/İzmir
Tel: 0232 435 46 46
Fax: 0232 435 02 14
http://www.bayraklitower.com

BAYRAKLI TOWER GOOGLE MAP


View Larger Map

Editör: TE Bilişim