Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim” Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim”
Kış aylarının ardından havaların ısınmasıyla Bayraklı'nın tüm cadde ve sokaklarına giren ekipler, temizliğin yanında bakım, onarım, güzelleştirme çalışmaları da yapıyor. Özellikle hafta sonları piknik yapmak için vatandaşların akınına uğrayan Bayraklı sahili de baştan sona temizlendi. Tüm sokaklardaki hasarlı çöp konteynerleri tek tek onarılarak, yeniden boyandı ve kullanıma sunuldu. 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise bahar aylarının gelmesiyle birlikte böcek ve haşerelere karşı önlemler alıyor. Özellikle çocukların vakitlerini geçirdiği park ve oyun gruplarında çalışmalar başlarken, oyun grupları, zemin, yeşil alanlar ve çöp bidonlarının haşerelere karşı ilaçlanacağı bildirildi. Yetkililer kullanılan ilacın insanlar üzerinde herhangi bir yan etkisi bulunmadığını belirtti.
Vatandaşların rahatlığı ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı sahiline özellikle denizden gelen bir kirlilik oluyor. Sahil şeridi Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanı olmasına rağmen biz de özellikle spor yapan vatandaşlarımızdan gelen istek üzerine temizlik çalışması başlattık. Gerek yeşil alanda gerekse deniz kıyısında bulunan tüm atıkları temizledik. Cadde ve sokaklarımızda da bahar temizliğimiz sürüyor. Pırıl pırıl bir bayraklı yaratmak için çalışıyoruz. Herşey Bayraklı için" dedi.

Editör: TE Bilişim