Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, oyuncularını tebrik ederek, “Beşiktaş deplasmanında özellikle 2-0'dan sonra oyunu bırakmayan, maçı çevirmek için çaba harcayan tüm oyuncularımı kutluyorum. Geçen haftaki Kasımpaşa maçından sonra bir dönüş yapmamız lazımdı. Buradan galip gelseydik tarih yazacaktık. 10 kişiyle 2-0'dan gelerek, bir tarih yazmış gibi olduk. Çok önemli bir beraberlik oldu. Oyun hep bizim kontrolümüzdeydi. Ölü toptan gol yedik, 2-0 geriye düştük, 10 kişi kaldık. Hiçbirinde de bırakmadık. Bu güzel oyunu seyrettirdiğimiz için sevinçliyiz. Oyun olarak keyif verdiğimizi düşünüyorum. Bizim için önemli olan buydu” dedi.
Oyuna ikinci yarı dahil olan ve 1 de gol kaydeden Lualua'yı bileğinde hafif bir sakatlığı bulunduğu için sonradan oyuna aldığını kaydeden deneyimli teknik adam, “Lualua sakatlığının yanı sıra çok yorgundu. Kendisi psikolojik olarak da yıpranmıştı. Afrika Uluslar Kupası'ndan elenerek geldi. Beklediklerini bulamamışlardı. Onun için oyuncuyla konuşarak sonradan oyuna girmesine karar verdik. Bence ikinci yarı oyuna girmesi daha iyi oldu” şeklinde konuştu.

Takım olarak iyi bir çıkış içerisinde olduklarını kaydeden Bakkal, “Oyuncularımın hepsi inanılmaz mücadele etti. Yürekli ve iyi niyetli oyuncularla çalışıyorum. Takımımız inanılmaz bir çıkışta. Sakatlarımız döndü. Bundan sonra daha iyi olacağını, daha keyifli maçlar seyrettireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Karabük'te çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Mesut Bakkal, “Kaliteli bir oyuncu grubum var. Rahat da çalışıyorum. Umarım uzun vadeli çalışma imkanı bulabilirim. İnşallah burada devam ederiz” açıklamasında bulundu.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Birol Hikmet, ilk olarak A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti maçının aday kadrosuna davet edilen takım arkadaşı Ahmet İlhan Özek'i tebrik etti. Birol, karşılaşmayla ilgili olarak ise, “Biz bir aile olduk. Çok iyi futbol oynamaya başladık. Beşiktaş maçı bizim için iyi geçti. İlk yarı Beşiktaş'tan çekindiğimizi düşünüyorum. Geri yaslandık, golü yedik. Sonradan beraberliği yakaladık. Öne de geçebilirdik ama maç beraberlikle sonuçlandı. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Jugurtha Hamroun da, çok iyi bir performans sergilediklerini anlatarak, on kişi kalmalarına rağmen beraberliği yakaladıklarını söyledi. Hamroun, aldıkları 1 puanla geçen haftaki Kasımpaşa yenilgisinin kaza olduğunu herkese ispatladıklarını belirtti.

CANLI ANLATIM: 

Maç sona erdi. Karabükspor geriden gelerek 2-2 beraberlikle sahadan ayrılıyor. Maçtan sonra Lua- Lua ve İbrahim Toraman arasında kısa süren bir sürtüşme yaşandı

DK 90: Oğuzhan Özyakup'tan aldığı pasla hareketlenen Olcay Şahan sol çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Armand Deumi topu son bir müdahale ile uzaklaştırdı.

DK 84: Çok ilginç bir an Beşiktaş sap kanattan serbest vuruş kullandı, arka direkte topu kafa ile içeri indirdiler oluşan karambolde top Karabükspor ağlarına gitti, ancak macın hakemi topun dışarıdan çevrildiği gerekçesi ile golü vermedi .

Siyah beyazlı ekipte Ersan Gülüm oyundan çıkarken yerine Escude girdi.

DK 81: Sağ kanattan gelişen Karabükspor atağında Lualua pasını Seric'e verdi ama Beşiktaş savunması topu taca gönderdi.

DK 79: Beşiktaş yarı alanında sol kanatta Lualua Gökhan Süzen'i yere düşürdü ve sarı kart gördü.

Beşiktaş'ta Fernandes yerine yeni transfer Dentinho oyunda 

DK 71 Holosko uzaklardan sert vurdu, defansa çarpan top dışarı çıktı, hakem aut verince İbrahim Toraman itiraz etti ve sarı kart gördü.

GGOOOLLL DK 69: Lua-Lua attı ve 2-2 oldu. Lua-Lua Beşiktaş defansında ki boşluğu iyi değrlendirdi, faul bekleyen defans durunca önünde geniş bir boşluk buldu, kaleciyi geçip topu boş kaleye gönderdi. Golden sonra itirazından dolayı Ersen sarı kart gördü.

Karabükspor'da Hamroun'un yerine Hakan Söyler oyunda.

GGOOOLLL DK 62: Karabükspor attı. Orta sahadan defansın arkasına sarkan Hakan'ı çok iyi gördüler, Ahmet İlhan ceza sahası sol çaprazında topu kontrol etti, güzel bir son vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-1 

DK 60: Erdem ikinci sarıkattan dolayı kırmızı görüp oyun dışına çıktı.

GGOOOLLL DK 58: Olcay attı ve Beşiktaş 2-0 öne geçti.Oğuzhan topu çok güzel taşıdı ceza sahası önünde Karabük defansı arasında olan Olcay'ı gördü, güzel bir ara pası attı. Olcak ceza sahasına girmeden çok güzel vurdu ve takımı adına golu attı.

DK 51: Seken topta Beşiktaş çok hızlı çıktı, üçe bir yakaladı rakip savunamyı ama Sinan topu kötü kontrol edince top kaybı yaşandı

DK 51: Birol çok tehlikeli bir serbest vuruş kullandı Mcgregor son anda çizgiden çıkardı.

DK 47: Sinan bir anda topu önünde buldu, iyi hareketledi topa, kaleci ile karşı karşıya kaldı Tomic bu pozisyonda başarılı oldu.

İkinci yarı Karabükspor takımının vuruşu ile başladı

İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi...

DK 45: Ahmet İlhan sol kanattan ceza sahası na bir orta yaptı, topa Hamroun vurdu top kaleci Mcgregor'da kaldı

DK 43: Beşiktaş çok öenmli bir pozisyonu harcanı, hızlı çıkan siyah beyazlı ekipte Oğuzhan soldan boş giden arkdaşını iyi gördü, içeri güzel bir orta denedi, ancak defans son anda araya girdi. Kullanılan kornerde Necip oluşan karambolde topa vuramadı.

DK 34: Karabükspor defansından seken top ceza sahasınin ilk metrelerinde sağ çaprazda Holosko'nun önünde kaldı. Holosko topu düzeltti, çok güzel bir şut çıkardı ama Tomic aynı güzellikte topu kurtardı.

Bir zorunlu değişiklikte Karabükspor'dan geldi. Kaleci Bora yerine oyuna Tomic girdi.

DK 26: Ahmet İlhan ceza sahası sol tarafından son çizgide topla buluştu ama topun kontrolünü sağlayamayınca top dışarıya gitti.

DK 20: Sağ kanattan Birol'la serbest vuruş kullandı. Kale sahasına kadar gelen topa Mabiala kafa vurdu ama top kaleci McGregor'da kaldı.

Golden sonra Almeida bir sakatlıktan dolayı yerini Sinan Kurumuş'a bıraktı.

GGOOOLLLL 17: Beşiktaş maçın ilk golünü İbrahım Toraman'la attı.Fernandes serbest vuruşu direk olarak kale sahası içine gönderdi. İbrahim Toraman gelen topa ayak koydu ve takımını öne geçirdi.

DK 12:  Ahmet İlhan Özek sol kanatta Jugurtha Hamroun'un yaptığı ortada topla buluşturdu. Topu sağına çektikten sonra vuruşunu yaptı ancak topu kaleci çıkardı.

DK 10: Kulanılan köşe vuruşunda kaleci Bora hatalı bir yumruklama yaptı, top bir anda kalesine yönelti, İbrahim Toraman topu tamamlamak istedi ancak defans müdehale etti ve kornere gönderdi.

DK 8: Karabükspor çok iyi çıktı Ahmet'e çok güzel bir ara pası attılar, Ahmet topla ceza sahasına girdi arka direğe açtı, çok az farkla takım arkadaşını geçti top.

DK 6: Ortasahadan İlhan'a çok güzel bir pas atıldı, İlhan topa iyi sahip oldu ve korudu arkadan bindirme yapan Hakan Özmert'e çıkardı. Hakan çok kötü bir vuruşla topu dışarı gönderdi.

DK 3: Karşılaşma sert başladı Karabükspor'dan Erdem rakibine yaptığı haraket sonucu sarı kart gördü.

DK 1 : Başlama vuruşunun hemen ardından Almeida'ya uzun bir top gönderildi,kaleci bir an hata yaptı ancak top Bşiktaş adına şansız bir şekilde dışarı çıktı.

Maça Beşiktaşlı futbolcuların vuruşu ile başlandı. İki takıma başarılar dileriz...

İSTİKLAL MARŞIMIZ...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. İşte ilk 11'ler:

BEŞİKTAŞ: McGregor, Mehmet Akgün, İbrahim, Ersan, Gökhan, Necip, Oğuzhan, Fernandes, Olcay, Holosko, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

KARABÜKSPOR: Bora, Erdem, Mabiala, Deumi, Seric, Yiğit, Birol, Juju, Ahmet İlhan, Hakan, İlhan Parlak
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

Editör: TE Bilişim