Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

16 Mart Cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma 14.00'te başlayacak. Geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Merkür Jet Erbaaspor'u deplasmanda 2-1 yenen İzmir ekibi, sahasında üç puan için mücadele edecek. Ligde 11 galibiyet ve bir maç eksiğiyle 37 puanla üçüncü sırada bulunan Bornova 1877, Aziz Kocaoğlu Stadı'nda çıktığı 9 maçın 8'ini kazandı.

İzmir ekibinde Berkay Eyolcu ve Yasin Uzunoğlu sarı kart cezalısı olarak mücadelede yer alamayacak. Zorlu mücadeleyi Mersin bölgesinden hakem Burak Doğru yönetecek. Bornova 1877'nin genç futbolcularından Sabahattin Destici önemli bir maça çıktıklarını belirterek,"Hedefimize ulaşmak için böyle kritik maçları kazanmamız gerekiyor" diye konuştu. Eren Fansa ise Bornova halkını maça davet ederken," Genç ve güçlü bir takıma sahibiz. Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Ajans Ekip