Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi Beşiktaş'ta Santos Dönemi Resmen Sona Erdi
 Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekiz takımının teknik direktörü Peseiro, Galatasaray’ın maça bekledikleri gibi hücum ofansif başladığını belirterek, “İlk dakikalardan itibaren baskılı oynamaya başladılar. Seyircinin desteğiyle iyi oynamaya başladılar. Biz de buna hazırlıydık. İyi savunma yaptık. Daha çok topa sahip olmayı isterdik ama olamadık. Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum” dedi.
Karşılaşmada, Galatasaray yedek kulübesiyle atışmalarıyla ilgili bir soru üzerine Peseiro, kimseyle tartışmadığını ifade ederek, “Galatasaray teknik direktörüne çok büyük bir saygım var. Birkaç sene önce Fatih Terim ile karşılaşacağımı söyleseydiniz inanmazdım. Çok uzun zamandır takip ediyorum. Kendisi büyük bir teknik direktör. Avrupa'da da çalıştı biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Jose Peseiro, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını kaybetmediğini dile getirerek, “Bu maçı kaybettiği için şansını kaybetmiş değil bence. Biz de Cluj'a evimizde 2-0 kaybettik ve bugün geldik deplasmanda 2-0 kazandık. Cluj da iyi bir takım, geldi bizi yendi ve biz de Galatasaray'ı yendik. Galatasaray da onları yenebilir. Galatasaray kaliteli ve iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Önlerindeki maçları kazanıp, gruptan çıkmak istediklerine inanıyorum” diye konuştu.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim