İzmir'de Büyük Sevinç Göztepe, Süper Lig'e Yükseldi İzmir'de Büyük Sevinç Göztepe, Süper Lig'e Yükseldi
Spor Toto Süper Ligi 2009-2010 sezonunda rakibini 6-0 mağlup eden Bursaspor, bu maçın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyete adeta hasret kaldı. 6-0'lık galibiyetin ardından 5 maç rakibini yenemeyen Bursaspor dün akşam bu tabusunu yıkmış oldu. Yeşil-beyazlı takım 5 maç sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet ile tanıştı.
PİNTO VE N'DİAYE YİNE SAHNEDE
Bursaspor'un yabancı futbolcuları Pinto ve N'Diaye Gençlerbirliği maçının ardından tekrar sahneye çıktı. Başkent temsilcisi karşısında Pinto ve N'Diaye takımının gollerini atarken, aynı sahne bu maçta da tekrarlandı. Sahneye çıkan iki futbolcu Bursaspor'a 3 puanı getiren golleri atarak rahat bir nefes aldırdı.
BURSASPOR 55 MAÇTIR 3'TE 3 YAPAMIYOR
Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına geçmesi ile ilk iki sezon üst üste iki maç kaybetmeyen Bursaspor, bu sezon ise üst üste maçlar kaybederek taraftarını üzdü. Yaşadığı kötü günlerin ardından tekrar eski formuna kavuşan Bursaspor Manisaspor maçının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da yenerek üst üste iki maç kazanmış oldu. Yeşil-beyazlı takım Samsunspor'u yenmesi durumunda ise 55 maç sonra üst üste üçüncü galibiyetini almış olacak.
ERTUĞRUL SAĞLAM TARAFTARA KOŞTU
Maçın ardından Bursasporlu taraftarlar büyük sevinç yaşarken omuz omuza veren futbolcular tribünlere koştu. Yeşil-beyazlı taraftarlar teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı da tribünlere çağırdı. Futbolcularıyla kol kola giren Sağlam, sevinç gösterilerine ortak oldu. Ertuğrul Sağlam'ın ilginç sevinç gösterisi alkış topladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar golcü Pinto'yu ise üçlü yapması için saha ortasına çağırdı. İlk kez böyle bir durum ile karşılaşan Pinto ne yapacağını şaşırdı. Tercüman Volkan Çay'ın anlatmasına
rağmen Pinto acemi görüntüsü ile dikkat çekti.
SAMSUN MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Öte yandan Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayacak. Bugün saat 16.00'da Özlüce Tesisleri'nde toplanacak Bursasporlu futbolcular zorlu deplasmanın hazırlıklarını sürdürecek. Bursaspor'da dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen futbolcuların düz koşunun ardından antrenmanı tamamlayacağı öğrenildi

Editör: TE Bilişim