Konak Barışa Kanat Çırptı Konak Barışa Kanat Çırptı
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, seçim startını Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakarak verdi.

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, CHP Konak İlçe Örgütü, belediye meclis üyesi adayları ve partililerin katıldığı törenin ardından kadın partililerle kol kola girerek Cumhuriyet Meydanı’ndan Basmane’de bulunan seçim ofisine kadar yürüyüş yapan Pekdaş, yürüyüş sırasında halkı selamladı. Yürüyüş esnasında sık sık hükümet aleyhine sloganlar atıldı.

Atatürk’e hitaben konuşma yapan Pekdaş, şöyle konuştu: “CHP Konak İlçe Örgütümüzü, belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımız ve CHP’li dostlarımızla huzurunuza geldik. 2014 yerel seçim çalışmalarına başlarken en büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’nin bir kadın yurttaşı olarak huzurunuzdayım.

Kurucusu olduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konak Belediye Başkan Adayı olmanın onurunu ve sorumluluğunu yaşıyorum. Size söz veriyoruz, Konak Belediyesi’ni, gösterdiğiniz yolda ilke ve hedeflerinize uygun bir şekilde yaşayacağız. Hukuksuzluğa karşı demokratik ve sosyal devlet için CHP’yi iktidar yapmaktır görevimiz.”

Editör: TE Bilişim