Başkan Kertiş, yüzlerce Bayındırlı ile Başbakan'ın mitingine katıldı Başkan Kertiş, yüzlerce Bayındırlı ile Başbakan'ın mitingine katıldı
Festivale sayılı günler kalırken, 30 Mart Yerel seçimlerinde CHP'dan Belediye Başkanlığına seçilen Bayındır'ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli, "Tüm çiçekseverleri ve doğa dostlarını üç gün sürecek Çiçek Festivalimize bekliyoruz" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği festivalin çok renkli geçtiğini, İzmir, İstanbul ve Ankara'yı süsleyen çiçeklerin Bayındır'da yetiştirildiğini belirten Başkan Sesli, "30 Mart Yerel seçimleri ile festivalimiz çok yakın zamanda gerçekleştiği için, halkımızın teveccühü ile göreve gelen bizler, İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun destekleriyle bu festivali Bayındır'ın şanına layık şekilde 17.kez düzenleyeceğiz.

2-3 ve 4 Mayıs tarihleri arasındaki festivalimiz her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça renkli ve hareketli geçecek. 2 Mayıs Cuma günü kortej ile başlayacak festivalimizde, en güzel çiçekleri ve çiçek standlarını seçeceğiz.

Okullararası yarışmalarımız olacak. Çocuklarımızın eğlenecekleri gösteriler, oyunlar festivalimizi şenlendirecek. İkinci gün Türk Halk Müziği Sanatçımız Sümer Ezgü'nün konseri ile bu coşkunun doruğa çıkacağına inanıyorum. Başta büyük Başkanımız Kocaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu festivale katkı koyan üreticilerimize ve festival boyunca emek verecek herkese kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum. Ve tüm Türkiye'deki çiçekseverleri festivalimize bekliyorum" diye konuştu.

İŞTE; 17. BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ PROGRAMI
02 MAYIS 2014 CUMA
KORTEJ
İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde
Saat:11.00
Yer: Menderes Bulvarı-Atatürk Caddesi arası
AÇILIŞ TÖRENİ
SAAT: 12.00
YER: Bayındır ilçe Jandarma Komutanlığı karşısı
YARIŞMA
En Güzel Çiçek Standı Yarışması
KONSER
İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ve Halk Müziği konserleri
Sat: 20.00
Yer: Bayındır Şehir Stadyumu
03 MAYIS 2014 CUMARTESİ
ÇOCUK ETKİNLİKLER VE YARIŞMALAR
Ateş, canlı heykel, sihirbaz ve palyaço gösterileri, yüz boyama, canlı Angry Birds oyunu, maskot kahramanları
Yer: Festival Alanı
KONSER
Sümer EZGÜ
İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası
Saat: 20.00
Yer: Bayındır Şehir Stadyumu
04 MAYIS 2014 PAZAR
ÖDÜL TÖRENLERİ
En Güzel Çiçek Standı Yarışması Ödül Töreni
Anaokulu öğrencileri çiçek konulu resim yarışması ödül töreni
KONSER
Halk Müziği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Konserleri
Saat: 20.00
Yer: Bayındır Şehir Stadyumu.
Editör: TE Bilişim