Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta İlk Seferine Başlıyor Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta İlk Seferine Başlıyor
Çiğli ilçesinde açılan sosyete pazar yeri, başta kadınlardan olmak üzere vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 200 tezgahlık pazar yeri her Pazartesi kurulacak ve giyim, kozmetik, bijuteri ve mefruşat ürünlerin satışı gerçekleşecek. Pazar yeri için birde açılış töreni düzenlenirken, törene Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'da katıldı.

Teker teker tezgahları dolaşan ve pazarcı esnafına bol kazançlar dileyen Başkan Hasan Arslan, hizmetleri talepler doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyledi. Özellikle kadınlardan sosyete pazarı konusunda yoğun talep aldıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Kadınlarımız başka ilçelerde kurulan pazar yerlerine gidiyorlardı. Ancak artık bizim pazar yerimizde alış veriş yapabilecekler. Pazarcı esnafımız da böyle bir pazar yeri kurulmasını bekliyordu. Pazarcı esnafımızla vatandaşımızı buluşturduk. Hedeflediğimiz hizmetleri birer birer yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Çiğli genelinden pazar yerine ulaşımın kolay olabilmesi için her mahalleden saat başı servisler kaldırılacağı öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim