Denizli'de Tur Otobüsü Kaza Yaptı Denizli'de Tur Otobüsü Kaza Yaptı
Garajın yapılacağı alanda gerçekleştirilen temel atma törenine Denizli Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, Abdullah Acar, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve vatandaşlar katıldı. Eski garajın yıkılmasının ardından ihale sürecinin uzaması nedeniyle geçen yıl yapımına başlanması beklenen temel atma töreni bugün yapıldı. Törende konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan kentin bu garaja ihtiyacı olduğunu belirterek, "Biz otogarı buraya yaparken her kesimden görüş aldık Herkesi dinledik. Buraya yapmamızın temel amacı, otogarın hemen altında tren garının bulunmasıdır. Önümüzdeki yıllarda tamamen hızlı trene geçildiği zaman, otogarı buraya yapmamızın kıymeti daha iyi anlaşılacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Vali Vekili Abdullah Acar da Denizli'nin Ege'de İzmir'in ardından en büyük kent olduğunu ifade ederek, "Birçok ile gitmek için buradan geçiliyor. Denizli'ye yakışan otogar en güzel şekliyle burada yapılacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Denizli İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, otogarın hayırlı olması için dua etti. Daha sonra protokol düğmeye basarak temeli attı.


Editör: TE Bilişim