Başkan Cemil Tugay'dan Termik Santral Tepkisi Başkan Cemil Tugay'dan Termik Santral Tepkisi
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmeği bütün Ekmeleddin Bey’i cumhurbaşkanı olarak seçelim. Ekmekle oynayanlara değil, ekmeği çoğaltanlara destek verelim. Ekmeğimize kan doğrayanların değil, ekmeğimizi büyütmeye aday olan Ekmel Bey’in önünü açalım” dedi. 
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen partililerle bayramlaşma programında konuşma gerçekleştirdi. Milletçe ızdıraplı, sancılı ve dramatik günler geçirildiğini ifade eden Bahçeli, şunları söyledi:
 
“Ramazan ayı süresince; eminim hepiniz gördünüz, hepiniz ibretle izlediniz. Gazze’de kan vardır, Suriye’de şiddet vardır, Libya’da belirsizlik vardır, Irak’ta vahşet egemendir. Kırım dertlidir, Doğu Türkistan kahırlıdır, Balkanlar gergindir, Türkmeneli ise acı, kayıp ve gözyaşı içindedir. Dün bizim olan yerler bugün feryat etmektedir. Dün bizimle barış ve adaleti yaşayan coğrafyalar şimdilerde barbarların, vandalların, insan canına kast eden vampirlerin elindedir. Türk milletinin yönetiminde birliği, dirliği ve bolluğu doyasıya özümseyen toplumlar maalesef ki karanlığa mahkumdur.”
 
Editör: TE Bilişim