13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Milli gururumuz Kenan Sofuoğlu, bu hafta sonu İzmir Park’ta düzenlenecek olan Türkiye Supermoto Şampiyonası'nın 6. ayak yarışlarında genç sporcuların yer aldığı sınıflarda mücadele edecek.
İzmir Park’ta 2 Kasım Cumartesi günü sıralama turlarıyla başlayacak olan Türkiye Supermoto Şampiyonası'nın son ayak yarışlarında 2013 yılının şampiyonları belli olacak. Kıyasıya mücadeleye sahne olacak yarışlar Supermoto A, Supermoto B, Supermoto S3, Supermoto gençler 85 cc ve Supermoto minikler 65 cc kategorilerinde yapılacak.
Milli sporcu Sofuoğlu da genç sporcuların mücadele ettiği sınıflarda yarışacak ve genç sporcuların bir dünya şampiyonu ile yarışma deneyimi kazanmasına vesile olacak. Türkiye Supermoto Şampiyonası heyecanının yanı sıra İzmir Park’ta aynı hafta sonu Türkiye Pist Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları da koşulacak. İzmirli Motorsporları tutkunları, katılımın üst limitlerde olacağı yarışlarda 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), bayanlar kupası ve 125 cc kategorilerinde kıyasıya bir mücadele izleme imkanı bulacaklar.

Editör: TE Bilişim