Fındık üreticisinin beklentisi 8 TL Fındık üreticisinin beklentisi 8 TL
 Dört yıl önce telefon konuşmasıyla başlayan ve damadın bedensel engeli dışında birçok engelle karşılaştıklarını belirten çift, ilişkilerini görkemli bir düğün ile taçlandırdılar. Sevilay ve Kadir çiftinin düğünü, Ordu Ayışığı Düğün Salonu'nda aile, dost ve akrabaların katılımıyla yapıldı. 
Engelleri aşarak evlendiklerini ifade eden damat Kadir Kurt, ilişkilerinde kendi engeli dışında birçok engelle karşılaştıklarını belirterek, "İlk telefon görüşmesi ile tanıştık ve internette konuşmaya devam ettik. 4 yıldır tanışıyoruz. 4 yılın sonunda evlenmeye karar verdik. Ben engelliyim, eşim engelli değil. Engelim evliliğimize engel olmadı. Sadece engelli olmayıp beyninde engel olanların ‘engeliyle evlenilir mi’ diyen insanların bize engel olmaya çalıştıklarını gördüm” dedi.
Hiçbir engeli olmayan ve Ordu’ya kilometrelerce uzak Adana’dan gelin gelmeyi kabul eden muhasebeci olan Sevilay Yaylıkiraz ise, “Adanayım, Ordu’ya gelin geldim. Kadir ile 4 yıldır tanışıyoruz. Kadir’in engeli bana engel olmadı. Bir ömür boyu bu mutluluğu devam ettirme çabasında olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim